Arkadaşın kendi bilgisi, bana cevap vermeye yeterli olmayınca sektördeki satıcılardan belki biri çıkıp beni çürütebilir diye güncel satış yapıyor mu diye bakmadan önüne geleni konuya etiketliyor. Gülünç ve saçma olan şey de ben kimsenin satış konusunu baltalamadığım halde argümanıma karşı bir fikir geliştiremeyip olayı bu şekilde farklı yere çekmeye çalışması.
Hocam gördüğüm kadarıyla konu 5 gün önce açılmış ? Güncel satış yapıyor mu diye nereden bakabilirim ? Konudaki son mesajı "satışlar durduruldu" değil, "PM Atıldı" şeklinde. Kendinizi savunacaksanız bu tarz çirkin savunma durumlarına hiç girmeyin.
Benim bir argümanım yok ben organik hit alıp para ödüyorum. İşe yaradığını söyleyerek bana satış yapıyorlar bir müşteri olarak bir argüman üretemem bana hizmet sağlayan ya da potansiyel sağlayabilecek kişileri konuya davet ederim. yazmak isterlerse onlar yazarlar. Burada konu baltalıyorsun diye bir şey de yok. Sen işe yaramadığını söylüyorsan bu konu baltalamak olmaz. Bir gerçekliği ifade ediyorsun. Satışı düşecekse de bu gerçeklik bazında düşsün forum ne için var sadece satıcılar için var olsaydı forum olmazdı, marketplace olurdu. Bionluk falan olurdu. Forum atmosferine dahi aykırı söylediğiniz şey. Ben burada bir firmayı nasıl bilirsiniz diye de sorabilirim, hizmeti de tartışabilirim, bir tez üretiyorsanız anti tezi için de bu işin ilgililerini de davet edebilirim. İcazet edip etmemeleri onların inisiyatifinde, bana göre icazet etmemeleri hizmetlerinin ne kadar arkasında olduklarını gösterir.