NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam case açtım aldığım cevap şu şekilde

IP Accelerated ile hareket ettiğimizde 20-25 güne brand kaydı oluşturuluyor brand haklarından faydalanabiliyoruz fakat marka tescili 8'aya kadar sürebiliyor.

Hocam sizin LLC konularında bilginiz var mı ?

P.L ürünüm için ayrı bir hesap ile çalışacağım Deleware eyaletinde LLC kurulumunu gerçekleştirdim şirketi açtırdığım aracı şirket posta adresi veriyor amz fatura istediği zaman çıkmaza gireceğim için fatura konusunda offixsolutions firmasi ile anlaştım 6 aylık ödeme ile adres kiraladım elektrik faturası vericekler.

Boşuna 2 ay zaman kaybettim malesef bu yeni adresi eın'a bildirdik tekrar eın gelicek sonra ITIN başvurusunu tamamlayıp amz başvuracağım.

Durum böyle hocam sizin yorumlarınız nedir.
Merhaba,

Konuyu açtığınız için teşekkürler bende hem ds hemde arbitraj altında gelecek sorular olursa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.
PL için çalışmalara başladık, fakat en ufak bir yanlış/hata çok büyük maddi kayıplara sebep olacağı için çok yavaş ilerletiyoruz.

offixsolutions sitesini inceledim fakat amazon sanal adresleri kabul etmiyor veya bu firma nasıl sanal ofis adresine utility bill sağlıyor acaba bizde arayış içerisindeyiz siz faturayı aldınız mı alacak mısınız?

NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka tescili yaptıracağım yiğit tuna'nın kanalında bir yabancı avukat ile röportajı var onlar ile iletişime geçtim min 4-5 ay diyorlar.
facebook amz gruplarında okudum; amazon avukatlarıyla birlikte yaparsanız 30 güne marka tescilinizi yaptırıp brand register yapılıyormuş .

bu konuda bilgi alabilir miyim yani en hızlı şekilde brand register yapmam lazım hocam önerin nedir.
Son güncelleme ile, sadece amazon avukatları değil bütün avukatların başvurusu ile marka tescil edilmeden, başvuru yapıldığında brand register hakkını amazon tanıyor.
legalzoom.com tavsiye edebilirim amazona göre %50 daha uygun.
Bu TPMK'de bulunan başvuru içinde geçerli, tabi upsto başka biri başvuru yaparsa Türkiye de tescil edilen markanın bir hükmü kalmıyor


@BilalBayar;
Konuyu da belirtilmiş amazonda sadece dropshipping yapılmıyor, farklı iş modelleri de var.
Katagori yanlış, umarım düzeltilir.Teşekkürler