11. Sınıf öğrencisiyim ve bu sınav muhabbetinde konuşulucak kesinlikle çok şey var.
Öncelikle şunu söylemeliyim, ben sizin gördüğünüz lise öğrencileri gibi ağızlarında maske olmayan, sürekli gezen birisi değilim. Şu ana kadar hiçbir yasağı da çiğnemeden evimde durdum, gerekirse önlemlerimi alıp çıktım.
Ders konusuna gelmemiz gerekirse. Ders konusunda gerçekten çok kısıtlı bir imkan bulunuyor. Öğrenciler dersi anlamıyor hocalarım.
- Eba'nın sunucu altyapısı yetersiz, sık sık çökmeler oluyor (daha bugün derslerimize giremedik. 41 kişilik sınıftan sadece 2 kişi derse girebildi.)

- Öğretmenlerin internet altyapısı yetersiz, birçok öğretmen adsl altyapıyla bağlandığı için çok sık derecede internet kopmaları olmakta. Kopmasalar bile sesleri robotik gelmekte.
- Öğretmenler tahtada anlatmaya alıştığı için bilgisayar üzerinden verimli şekilde anlatamıyorlar, anlamsız hızlı gidiyorlar bu nedenle. Öğrenemiyoruz.
- Bazı öğrencilerin evinde internet bile yok, olanların azımsanmayacak bir bölümü küçük telefon ekranlarından konuyu anlamaya çalışıyorlar.
- Bazı öğretmenler, uzaktan eğitimde de aynı seviye eğitim verdiklerini savunup aynı zorlukta sınav yapmayı planlamaktalar.

Biz adil olmadığı için sınavların iptal olmasını istiyoruz.
Sınav puanı, öğrencilerin konuyu ne kadar bildiğiyle alakalı değil, kaç konu ezberlediğiyle bağlantılıdır!