Görevliyoruzun isim ve satış hakları bana ait,
@Sezqin35; günlük ücret ile görev ekleme onay ve webview uygulamam ile meşgul tekrar söylüyorum isim ve satış hakları bende kendisi hemen al ile almak istedi ama açık arttırma linkini verip nasipse burdan alırsın dedim
Ayrıca bugün
@uzaktanegitim; hocam ile de bir görev sitesinin satışı üzerine tekliflerimiz oldu. Dilerseniz kendisi ile irtibata geçerek durumu onaylayabilirsiniz.
Hatta onunda ekran görüntüsünü de atayım size de bir daha ön yargılı davranmayın. Teşekkürler.
Hocam Selamlar,
Sitenin isim hakkı emre hocamda olup ve tüm yatırımın sahibi kendisidir.
Emre hocam siteyi satacağını söylememişti bana. İlanda gördükten sonra teklif vermek istedim. Ki sizde takdir edersiniz ki sadece tek bir teklif girdim. Amacım ihaleye usulsüzlük karıştırmak olsa idi teklifleri yükseltmeye devam ederdim.
R10 ailesinde çalıştığım bir çok kişi mevcuttur. Bu konu da arkamda ki referanslarıma güvenim sonsuzdur.
Görev alım ilanlarını ve görev yönetimlerini belirli bir ücret karşılığında yapmaktaydım.
Geçmiş tarihi ödeme kanıtını aşağıda bulabilirsiniz.
Teşekkürler.
Satıştaki ilanı görüp bende teklif vermiştim ama araştırıken böyle birşeyle karşılaşınca aklıma direk kötü şeyler geldi. Keşke önce özel mesajla satış yapan arkadaşa sorsaydım. Kusura bakmayın günümüzde karşılaştıklarımızdan sonra insanın aklına direk kötü ihtimal geliyor. Açıkladığınız gibi bir bağlantınız olabileceğini tahmin edemedim.
Tekrar özür dilerim
.