ÇEKİLİŞ KONUSU VE ŞARTLAR:: ( KONU UZAMASIN DİYE ALINTI İÇİNE ALDIM.)

Alıntı
Merhaba,

Uzun yıllardır bu forumda gerek web gerek grafik tasarım gerekse de video prodüksiyon işleri yapıyorum. Uzun zaman önce açtığım konumun konu tasarımını da güncelleyerek Woocommerce Anahtar Teslim E-Ticaret konusunda hem tanıtım amaçlı hem de belki de bütçesi olmayan birinin işini görmek maksadıyla 1 kişiye ücretsiz e-ticaret sitesini tamamlayarak hediye etmek istiyorum.

Çekiliş Katılım Koşulları: (16:05'TE GÜNCELLENDİ.)

Kendi satış konumun altında yorum kalabalığı olmaması adına bu konuyu açma gereksinimi duydum. Bu nedenle bu konu altına "KATILDIM" yazması yeterlidir. Çekiliş 26/02/2021 (23 YERİNE 26 YAZILMIŞ SALI 18:00'da sona erecek ve sadece bir talihli r10 forumu kullanıcısı için anahtar teslim e-ticaret sitesi işine başlanacak, en geç 10 gün içerisinde (maksimum) teslim edilecek. Çekilişi kazanana talihlinin Domain ve hosting hususunda kendine ait bilgileri iletmesi gerekir. Özel istekleri konusunda işlem yapılmaz. Basit veya sıradan varyasyonlu ürünleri satabileceği, ödeme yöntemleri, kargo takibi, vb. ASIL KONUMDA yer alan standart özelliklere sahip site teslim edilecektir.

Çekiliş (23 YERİNE 26 YAZILMIŞ SALI 18:00 saatine kadar yapılan yorumlar arasından R10 Çekiliş aracı marifeti ile çekiliş tamamlanarak sonucu bu konu altında ilan edilecektir.

Çekilişi kazanan talihlinin imzamda yer alan Whatsapp hattından veya ÖM ile tarafıma 2 gün içerisinde ulaşması gereklidir.

Çekilişi kazanan talihli eğer vergi mükellefi değil ise kredi kartı ile ödeme opsiyonu için sadece SHOPIER kurulabilecektir.

Çekiliş sonucunda kazanan talihli için sunulan demolardan birini seçmesi ve bu tema - eklentilerin kullanılacağını taahhüt ederiz. Kazanan için yapılacak e-ticaret sitesinde GPL lisanslı tema ve eklentiler kurulacaktır. Kazanan talihli için yapılan site tesliminden sonra yedek alması ve kendi üzerinde yapacağı değişiklik ve arızalardan sorumludur. Tekrardan ücretsiz bir işlem yapılmayacak, revize talepleri ölçülü olmadığı koşulda değerlendirilmeyecek, Hız, performans, optimize, seo, reklam ve sosyal medya tanıtımları vb. konularda destek verilmeyecektir. Talihlinin 2 gün süre içerisinde başvurmaması halin de belirlenen yedek talihliye aynı haklar devredilecektir. Önceden tarafımdan hizmet almış kişiler çekiliş hakkında sahip değildir, tespit edilmesi halinde hakkı yedek talihliye devredilecektir. Çekiliş şartların değişiklik yapma hakkım bu konudan bildirilmek suretiyle saklıdır. Çekilişten kazanılan sitenin kopyalanması, klonlanması, adı veya içeriğinin değiştirilerek bir başkasına satılması devredilmesi, ticari amaçlı kullanıması halinde YASAL YOLLARA VE FORUM YÖNETİMİNE BAŞVURACAĞIMI BURADAN DUYURUYORUM.

E-Ticaret anahtar teslim satış konum : BURADA

Şimdiden talihlisine hayırlı ve bol kazançlı olması dileğiyle...
İyi Çalışmalar.
R10 Çekiliş Sonucu Sayfası: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/1614094033

Çekiliş Videosu:

https://youtu.be/1G7zWjB9DeM

KAZANAN ASIL TALİHLİ : @tryigitx;
KAZANAN YEDEK TALİHLİ : @sosyaliletisim;

ÇEKİLİŞE KATILANLARIN LİSTESİ:
Alıntı
TAM LİSTE:
Rangersrey
KadiRReis
MBerat