Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, sunucu optimize + taratın gerekirse yetkililerle görüşün tüm shelleri temizleyip siteyi eski haline çevirsinler
Teşekkür ederim hocam, sunucu optimizasyon işini yakın bir zamanda yapacağım.

SpeedTroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Genel olarak lisansız tema veya eklentilerden kaynaklı açıklardan bu tür virüsleri ekliyorlar. İlk olarak bunları kontrol edip var ise kaldırmanızı öneririm.
Lisanslı tema veya eklenti yok demişsiniz o zaman eklentileri son sürümlere güncelleyin.
Wordpress yazma izinlerini kontrol edin. Htacces dosyalarınızı kontrol edin.
Evet, lisanssız tema ve eklenti kullanmıyorum. Eklentiler de hep güncel sürümleri. Aktif olmayan tema da tutmuyorum. Htacces dosyalarında nelere dikkat etmeliyim?

wonfe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine benzer bir sorunu yaşadığımız uygulama indirme sitemiz mevcuttu. İmunify360, ClamAV bulunduran hosting firmasına geçtik (Yalnızca bulundurması yetmiyor, Proaktif koruma ve Düzenli Taramanın açık olması gerekli) sonrasında sorunumuz çözüldü. Ek olarak CHMOD ve HTACCESS'i de kontrol edin.
İmunify360 taraması yapıldı ancak bir sonuç çıkmadı. CHMOD'u ilk defa duydum, bir araştırayım. Ek olarak daha önce başımıza gelen sorunda tema firması eklenen kod nedeniyle kullanıcı isimleri ve şifrelerin başka bir siteyle paylaşıldığı belirtilmişti. İlgili kodları kaldırmıştık ve bütün şifrelerimizi güncellemiştik ancak sorunumuz bu şekilde devam ediyor maalesef.