Paribu BDDK onaylıdır. Güvenilir firmadır, Güvenilir olmasına güvenilir ancak, donma ve emir zamanları yakaladığım zaman donma ve kapanma olmasa daha iyi olacak ..
Bddk onayı yok kripto paralar hala tanınmadı ki nasıl bddk tarafından onaylı olacak. Paribunun sözleşmesinde bu da var aslında tüm borsaların hepsinde. Aşağıda sayılan mücbir sebeplerden dolayı devlet bile 100 bin liraya kadar garanti verebiliyor. Daha fazla paran varsa mesela bankada 100 binin yukarısı tehlikede olabilir.
11. MÜCBİR SEBEP Ayaklanma, ambargo, devlet müdahalesi, isyan, işgal, savaş, seferberlik, grev, lokavt, iş eylemleri veya boykotlar dahil olmak üzere siber saldırı, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, sisteme ilişkin iyileştirme veya yenileştirme çalışmaları ve bu sebeple meydana gelebilecek arızalar, elektrik kesintisi, yangın, patlama, fırtına, sel, deprem, göç, salgın veya diğer bir doğal felaket veya PARİBUnun kontrolü dışında gerçekleşen, kusurundan kaynaklanmayan ve makul olarak öngörülemeyecek diğer olaylar ("Mücbir Sebep") PARİBUnun işbu Kullanım Şartları Sözleşmesi'nden doğan yükümlülüklerini ifa etmesini engeller veya geciktirirse, PARİBU ifası Mücbir Sebep sonucunda engellenen veya geciken yükümlülüklerinden dolayı sorumlu tutulamaz ve bu durum işbu Sözleşmenin bir ihlali olarak kabul edilemez.