Hoca ile çözülecek mi peki? Fenerbahçe içinde Aziz Yıldırım döneminden kalma bir otorite sorunu var. Hiçbir teknik direktör masaya yumruğunu vurup "bu takımın teknik direktörü benim, istediğim sistemde oynatırım, istediğim 11 ile sahaya çıkarım, istediğimi oyundan alır istediğimi s0karım" diyemiyor. Hep yukarıdan bir müdahale var. "Şu 11de oynasın, bu ikinci yarı da olsa kesin girsin, şunu asla oyundan alma alırsan da 85'ten sonra al, vs." bunlar benim tahmini cümlelerim tabi ama bu iş böyle olmaz. Ha demiyoruz ki yönetim ile zıt gitsin, sürekli hart zurt olsun, kafasına göre at koştursun, o da değil ama bir denge olmalı.

Ayrıca Erol Bulut'un ne kadar süre teknik direktörlük kariyeri var da Fenerbahçe'nin başına geldi?
Eylül 2017 <> Nisan 2019 Malatya
Haziran 2019 <> Temmuz 2020 Alanya
Sonrası malumunuz, Fenerbahçe.

Allah aşkına bu mu Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak birinin sahip olması gereken kariyer?
Alanyaspor Erol Bulut gittikten sonra da hala çok güzel top oynuyor, zirve mücadelesini sürdürüyor, ilk 5 sıralarında dolaşıyor. Yani demek ki işin sırrı Erol Bulut değilmiş.

Bu takımın başına Emre'nin, Volkan'ın (Genelde onların lafı geçtiği için diyorum.) karşısında önünü ilikleyeceği kariyere sahip, geçmişi başarılarla dolu bir teknik direktörün gelmesi lazım.
Bu takıma derhal bir sistem lazım.
İç sahada ayrı, deplasmanda ayrı, öne geçince ayrı, geriye düşünce ayrı kurgu lazım.
Kadıköy'de 5 senede 5 mağlubiyet almayan Fenerbahçe, bu sezon sadece 5. mağlubiyetini aldı, yazıktır.

Yoksa böyle giderse, koy Mesut'un önüne Ronaldo'yu, yine hiçbir şey olmaz.