Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TV'de de EBA var ancak yine yeterli olmaz tabi. Doğudaki öğrenciler batıdakiler kadar şımarık değiller ayrıca ellerinde olanın kıymetini çok iyi biliyorlar.
Okulların tamamen açılması gerekiyor bence. 1-2-3-4 ve 8.12. ler zaten açılıyor 1 mart'da. Diğerleri de açılabilir.
Benim sinir olduğum şey üstte arkadaşın bahsettiği olay. Sürekli ellerinde telefon, internette sürekli sabah online derslere katılmamayla ilgili mizahlar çevirirken sorun yok ders çalışmaya gelince sorun var. Sorun bunlara online eğitimi küçümsetenlerde. Nasıl olsa bir şey olmayacak diyip dersleri sallamayan velilerde. Nişanlımın dersine 20 kişilik sınıftan 4 öğrenci katılıyor istanbul'da. saat 3.5'daki derse zahmet edipte çocuklarını getiremiyorlar telefon başına.
Yok be hocam, kıymet bilmeyen her yerde bilmiyor. Devletten tableti alıp satanlar mı dersin, tablet almasına rağmen 10 dakikalığına derse girip çıkan mı dersin zilyon tane adam var yine.
Şöyle bir şey var, twitter'da tweet atıp iptal olmasını isteyen kitle, hep internete erişimi olan, derslere sorunsuz katılabilecek kitle. Bu kitle sadece şımarıklığından istiyor iptal olmasını. Yani öğrenemedik, uzaktan eğitim olmuyor vs vs tamamen bahane. Sokakta geziyor, tiktok çekiyor dediğiniz kitle bunlar işte. Bu kitleye sınav yapılması elzem, bir kendilerie gelsinler çok isterim ama kurunun yanında yaşta yanacak ona üzülüyorum.