geçen sene sorgusuz - sualsiz derlerden geçmeleri bu sene tam anlamıya öğrencilerin ŞIMARMASINA neden oldu.
tamam meb sistemi yönetemedi. tamam eba yetersiz kaldı. iyide kardeşim sende hiç mi suç yok.
benim ilkokul 1. sınıfa giden kızım her sabah 8.30 da kalkıp uzaktan eğitimdeki derslerine KENDİ GİRERKEN özellikle lise çağındaki derslere girebilme imkanı olan öğrencilerin yataklarından kalkmaya üşenmeleri biz eğitim alamıyoruz deme hakkını maalesef onlara vermiyor.

Sabah 8.30 dan beri bilgisayarım ve zoom açık. Derse girmesi gereken hiç bir öğrenci derse gelmedi. Geçen hafta da böyleydi. şimdi bu öğrencilerin eğitim almasını kim engelliyor !!!

twitter a girip tweet atacak kadar internetleri var ama uzaktan eğitime gelince, bilgisayarım yok, internetim yok.

........................
Tamam kabul sınavlar olmasın. hatta okullar da olmasın. Seneye pandemi bitince kaldığımız yerden devam edelim. Boşa beleşe sınıf geçmek de yok. varmı kabul eden öğrenci - öğrenci velisi? Madem konu gerçekten öğrenci sağlığı veli olarak dilekçe verin okula. biz pandemi nedeni ile okulu donduruyoruz diye...