Gündüz ve akşam çocuk koşturmaları ile gecenin 4 ünde yapılan gürültüleri kıyaslayamazsınız.
Mesajlarınızdan kendinizde hata görmediğiniz gidere gider yapan bir tarzınız olduğu anlaşılıyor.
Sizin için gece 4 ile gündüz 4 arasında bir fark olmayabilir, o yüzden gündüz 4te normal olan gürültüyü gece 4 te yapmışsıız.
Ve hala bunun şikayet edilecek kadar gürültü olmadığını iddia ediyorsuuz.
Üst komşu artistlik yaptı, ev sahibi sinirli konuştu demişsiniz ve atara atar gidere gider yapıp kendniz çıkacağım demişsiniz.
Üst komşu sizinle tartışarak bir yere varamayacağını veya verdiğiniz sözü tutacağınıza inanmayıp durumu ev sahibine aktarmış.
Önünüzde 2 yol var:
1) Ya, söylediğiniz sözün gereğini yerine getirip, sözünüzü tutup evden çıkarsınız ki bence yapmanız gereken budur.
2) Ya da ev sahibini arayıp kusura bakmayın istediğim şartlarda ev bulamadım, kontrat 6. aya kadar devam ediyor 6. ayda çıkabilirim dersiniz,
komşuya da rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın 6. ayda çıkacağım o zamana kadar daha dikkatli davranacağım diyerek tatlı şekilde sorunu çözersiniz.
Ama siz sanki 3. yolun peşindesiniz.
Yani ev sahibine çıkmıyorum sıkıyorsa mahkemeye ver çıkar yasal olarak beni çıkaramazsın diye atara devam etme peşinde gibisiniz.
konuşma tarzımdan karakterimi çok iyi tahmin etmişsiniz hocam tebrik ediyorum ama dediğim gibi ben abartılacak bir ses seviyesinde olmadığının arkasındayım telefonda evet güzeldi ev bulur cıkarım demek ama telefonu kapattıktan sonra sarı sitedeki ilanları görünce kafam daha da attı yasal şartları zorlamayı düşünüyorum