Yazı bütünlüğü yok, sürekli kelime ve cümle tekrarı, sürekli araştır, öğren tarzı iğneleme çabası. Evet yorumlarından ve sığ bakış açından ve sebebini anlamadığım kuyruk acından dolayı sırf bunları yüzüne vurmak için yazdım. Öğren, Araştır, Kabullen, sürekli aynı ben biliyorum edası ile gelişmemiş fikirlerini empoze etme çabası, sen kendini bilir kişi mi sanıyorsun? Neden senin sığ görüşüne göre bir şeyi yanlış veya doğru kabul edeceğiz? Kimsenin sığ ve dar görüşlerine ve olmayan bakış açına ihtiyacı yok. Yaşın gençken kitap okuma alışkanlığını kendin kazan, kendini geliştirmeye bak, zira cümle yapın çok basit, sürekli tekrar ediyorsun kendini. Bu cümlelerle bir yere varamazsın. Burası twitter değil, duyar kasarak beğeni toplamaya çalışan linç tayfalar gibi buraya gelip kadın savunuculuğu ayağına beğeni toplama ve kendi düşüncelerini kabullendirme destekçi toplama çabasındasın. Forumun yapısın anlamaya ve alışmaya çalış, burası diğer ağlar gibi değil.
Benim yazma tarzım konuşma tarzım neden sizin zorunuza gidiyor 😂 Duyar kasma derken ? Burada neden duyar kasayim 😂 Allah akıl fikir versin valla. Şükredin yani bu yasa geldiğinize ne diyeyim.