iMiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteyen istediği kriterlerde çalışma arkadaşı arar. Liste bu kadarsa az bile, Gılgamış destanı gibi uzayıp giden ilanlar var, burada basitçe özetlenmiş kalanı yüz yüze mülakata bırakılmış. Sorun burada sadece yazdığınız yorumu silmeleri sanırım. buraya gelip susturulmanın sızısını, haklılığınıza destekçi bularak giderme isteği sanırım. Linkedin'e girip Türkiye ve Avrupadaki ilanları biraz gezin, bu listedekiler devede kulağı geçtim kıl bile değil. Bir de mantık yürütenleri aşağılama çabasına girmişsiniz.

Özetle listede abartılacak bir şey yok, ve buradakileri ve sizi ilgilendiren bir durum da yok.
Belli ki senin zoruna giden bir şey var 😂 direk bana laf atmaya gelmişsin çok belli 😂 Benim de iş yerim var ayrıca işletme okudum yani bu konuda senden çok bilgim olduğu kesin. Sen direk bana laf atmaya gelmişsin. Önce okuduğunu anlamayı öğren. Satış danışmanları, sekreter gibi ilanlarda dış görünüş giyim kuşam önemli ona bir şey demiyorum ama kalkıp da sürücü kursuna bekar kadın arıyorum 1 adet bayan arıyorum diye kriter paylaşmak yanlış bir şey önce bunu kabullen ama senden zor birşey istiyorum çünkü okuduğunu anlamıyorsun sen. Kitap oku araştır ne bileyim uğraş biraz bence. Çok kriterleri biliyorsan iş ilanı nasıl olur bunları çok iyi biliyorsan 1 adet bayan yazımı yanlış olduğunu bilmen gerekirdi öncelikle 😂 Ah ah