emirhanymkdy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş fark etmiyor benlen ayrı @erdem771; ayrı @tuleyman; ile ayrı anlaştı konuyu kapatma olasılıgı bile yok sebeb: kişi salak gibi hakaret ler etmiştir zaten pazartesi günü Bursa Bölge Adliye Mahkemesi kendisi gerekli yasal olarak suç duyurusunda bulunucaz stresser kafama göre saldırıcam kelimesi etik değil mağlum yaklasın yoncu datacenter dan 12 gündür hizmet aldıgımız bir datacenter da 12 gundur baglantı kesikliği olmadı ve arkadaş kendisi tam konuyu actıgım zaman anlık saldırılar gelmeye basladı gerekeni yaparsanız sevinirim anlamadıgım kendisi madem haklı konuyu kapatılmasını talep ediyor moderatorler bile bakmadan bu kararı kendisi veriyor anlamış değilim ?

arkadaşlar iftira atmıştır ve kendisi çocukca davranmaktadır küfürler sadece arkadaşlık arasında olmuş ve kendiside https://prnt.sc/102w5wj yardım istediğinin kanıtıdır dolandırma vs yoktur ifitra atmaktadır işi bozan kendisidir ben iş karşılığı vericektim kendisi böyle olmasını istedi daha sonra müşterimizi geri aldı ben bana müşeri bulduğu için vericektim + ARKAŞIMDIR KÜFÜRLER VS ORTAMLARDA OLUCAK ŞEYLERDİR ALINIYORSA BUGUNE KADAR 20000 TANE MESAJIN HEPSİNDE VARDIR 3 KİŞİ DEĞİ LSADECE EMİRHAN İLE TİCARETİM VARDIR DİCEK BAŞKA BİRŞEYİM YOKTUR...