tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma cloudflare tamamen ücretsiz 500tb aylık trafikli sitem bile var detayları paylaşabilir misiniz abuse veya spam sorunu olabilir
Şimdi şöyle ben ts/m3u8 içeriği paylaştığım için bana kısıtlama getirmiş yani diyor ki HTML haricinde bir dosya içeriğini görürsem bunu kısıtlar veya yasaklarım ücretsiz versiyon için sanırım bunu demeye getirmiş maili tam olarak atıyorum size

gelen mail:
Sayın Cloudflare Kullanıcısı,

Web mülklerinizden bir veya daha fazlasından gelen son trafiğin, Hizmet Koşullarımızdaki Bölüm 2.8'i ( https://www.cloudflare.com/ter ms / ) ihlal ediyor olabileceğini belirledik . Bu bariz ihlale yanıt olarak, söz konusu trafiğin bir kısmına hizmet vermeyi geçici olarak durdurduk. Ziyaretçilerinizden bazıları bu sorun çözülene kadar performansta değişiklik yaşayabilir. Etkilenen mülkler:

- www.siteadim.com

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen müşteri destek ekibimizle iletişime geçin ( https://dash.cloudflare.com/re direct? Account = support ) ve onlar bu konuyu sizin için daha ayrıntılı araştıracaklardır.

Saygılarımızla,
Cloudflare

kural ihlali belirttiği 2.8 maddesi:
2.8 HTML Olmayan İçerik Sunma Sınırlaması
Hizmetler, öncelikle web sayfalarını ve web sitelerini önbelleğe almak ve sunmak için bir platform olarak sunulur. Tarafınızca satın alınan Ücretli Hizmetin bir parçası olarak açıkça dahil edilmedikçe, Hizmetleri yalnızca (i) bir web tarayıcısı veya Hypertext Markup Language (HTML) oluşturma dahil olmak üzere diğer işlevsel olarak eşdeğer uygulamalar aracılığıyla görüntülendiği gibi web sayfalarına hizmet vermek amacıyla kullanmayı kabul edersiniz. veya diğer işlevsel eşdeğerleri ve (ii) bu Bölüm 2.8'de belirtilen kısıtlamalara tabi olarak web API'leri hizmet verme. Ücretli Hizmetin bir parçası olarak ayrı olarak satın alınmadıkça veya Ek Koşullarımız kapsamında açıkça izin verilmedikçe, Hizmetlerin video veya orantısız bir oranda resim, ses dosyası veya diğer HTML dışı içerik sunmak için kullanılması yasaktır.belirli bir Hizmet için. Bu Bölüm 2.8'i ihlal ettiğinizi tespit edersek, Hizmetleri kullanımınızı derhal askıya alabilir veya kısıtlayabilir veya Son Kullanıcının Hizmetler aracılığıyla belirli kaynaklarınıza erişimini sınırlayabiliriz.