Teşekkürler bilgilendirme için.
Merhaba;
Bahsedilen firma ile herhangi bir bağlantımız bulunmamaktadır. Herhangi bir host, sunucu hizmeti sağlamamaktayız, tek sitemiz sunucuoptimizasyon.com'dur.
Kusura bakmayın karıştırdım
2 yıldır kullanıyorum oldukça kaliteli hizmet veriyorlar
Son zamanlar hariç bende sizinle aynı fikirdeydim.
Ayni fikirdeyim 3 yildir araliksiz kullaniyorum yeni firma arayislarina başladim.
Hayırlı olsun İnşallah iyi bir firma bulabilirsiniz. Sektör öyle ki bildiğiniz pazaryeri arasından iyisini bulmak için zorlanıyoruz.
Çoğunlukta Cihan bey ile muhattap olduğumuz dönemlerde güzeldi doğrudur. Halen güzel ancak personel yetersiz ve üstünkörü cevap verdiği gerçeği çok doğru. Sağolsunlar güzelhostingden sonra 2 firma değiştirdim onların daha problemli olduğunu gördükten sonra sunucu kurmayı öğrenip yurtdışından sanal sunucu kiraladım. Ama şu bir gerçek ki yıllarca sorunsuz hizmet veren son dönemlerde aşırı büyüme ve kalifiye olmayan personelden dolayı kötü bir izlenim çizmesine rağmen bence Türkiyenin hosting sektöründe ki en önemli oyuncusu.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Firma bulmak da bizim için oldukça zor. İyi bir firma kolay bulunmuyor maalesef.
Diğer firmalar hakkında fikri olan biri olarak, destek konusunda şikayetçi olacağım em son firmanın guzel net olduğunu söyleyebilirim
Bende bir çok firma ile çalıştım, destek sistemleri berbat olan da vardı, çok iyi olan da. Güzel hosting orta seviye de bir firma bana göre. Hiç düzgün çalışacak bir firma bulamazsam ve sunucu vs kiralamayacaksam günün sonunda yine güzel hosting ile çalışırım. Buradaki belirtmek istediğim eski Güzel hosting etkisini kaybetmeye başladı. Eskiden çok daha iyidiler. Bir firma büyüdükçe de aynı performansı koruması gerekiyor diye düşünüyorum.