Şimdi, bir kaç gündür gözüme çarpan ve beni çıldırtan bir işlem için birşey sormak istiyorum.
Site ismi vermek istemiyorum ama herhangi bir isim kullanarak bu isme papatya diyeceğim.
Papatya isminde bir web sitemiz var, ve papatya satış kelimesinde görünmüyor görünüyor. Site hızı orta seviye, ve günlük 1.000 kelimeye yakın özgün makale, h1 titleleri özgünce ayarlanıp makale giriliyor. Ama gel gelelim belirlediğimiz kelimelerde otorite sağlanmadı.
Diğer yandan Papatya adı ile ilgili farklı bir bizim olmayan site var içeriğinin hepsi kopya, Hani bazen kopya yapıştırı öyle bi yapmış ki, Sadece başlık değiştirmiş içeriği birebir başka içeriği ile aynı. Ama google bu siteyi önde tutuyor.
Birde bizde Papatya adında başka bir site var ve ben bu siteden alan adı ile uyumlu olduğu için içerikteki bir makaleye link verdim. Sıralamayı geri attı. Şimdi?
Keyword ile aynı isimdeki alan adından link alirsak? düşüyor mu? normalinde sıralamanın geri gitmemesi gerek değil mi? Yani içerikteki keyword ile verdiğim sitenin 1 keywordu birbirine uyuyor. ve sıralamada geri gidiyor Ve Google kopya içerik olayına neden hiç birşey yapmıyor? bilerek mi? acaba?
Sizde de bu şekilde mi? ben çünkü 1 aydır bu şekilde. News kaydı bile alındı. Ama sonuç belirli kelimeler tamam otoriterlerde düşük.