Buddypress ile temanın bütünlüğünü sağlayabileceğimden emin değilim açıkçası. Kopuk ve anlamsız şeyler olmasını istemiyorum. Buddypress ile bir tecrübeniz varsa özelden daha detaylı bilgi verip tecrübenizle yorumlamanızı rica edebilirim.
Şu sıralar iş yoğunluğum olduğundan yeni iş alımı yapamıyorum maalesef. Ama şunu biliyorum kim çalışırsa çalışsın altyapı wordpress olduğundan BuddyPress yada benzeri bir modül ile ilerleyecektir. Bu tarz bir çalışmayı doğrudan temaya entegre edilmesi ilerleyen güncellemelerde sorun yaşatabileceğinden çok fazla bu alana yanaşılmaz. İstemediğiniz alanları disable yaparsanız , ek özellik modülleriyle takviye yaparsınız istediğiniz, görmek istediğiniz güzelliği en az %80 rahat sağlarsınız. Eklentide ufak değişiklikler yapılabilir fakat eklenti güncelleme ile birlikte bu özellikler genelde gider.
Sizin yerinizde olsaydım en sağlıklı çalışma olarak, BuddyPress kurar, istemediğim özellikleri kapatır, birkaç yama yapar, yamalardaki İngilizce alanları Türkçe yapar böyle kullanırdım