Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar, Facebookda BM üzerinden reklam çıkmaktayım ve reklamlarımda daha önce alışveriş yapmış kişilere gösterim yapılmamasını istiyorum. Daha önce sipariş oluşturmuş kişilerin telefon ve şehir bilgilerini Excell e çekip özel hedef kitle oluştur kısmında "Müşteri Listesini" seçerek yükleme yapıyor ve reklamı bunun üzerine açıyorum ancak yine de reklam daha önce ürünü satın alan kişilere gösteriliyor.
Hedef kitle oluştururken "Müşteri Değeri" kısmını seçerek yükleme yapıyorum ve müşteri değerine de müşterinin telefon numarasını ayrıca veriyorum yani listemde Müşteri Değeri(Telefon)-Telefon numarası-Şehir bilgileri oluyor ama işe yaramadı.
Hedef kitle oluştururken Müşteri Değeri yok kısmını seçip sadece Telefon numarası-Şehir yükledim ancak bu sefer de öncekinden daha fazla eski müşteriye göstermeye başladı.
Hedef kitleyi oluştururken Müşteri değeri varı seçmeli miyim seçmemeli miyim?
Müşteri değeri hakkında Müşteri değeri nedir ve oraya ne girmem gerekiyor?
Hedef kitle oluştururken Telefon-Şehir yeterli mi yoksa başka hangi değerlere yer vermem daha sağlıklı olur?
Konu hakkında tecrübesi olanlar veya fikir yürütecek kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.