Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben adamın niyeti temiz buna kalıbımı basarım demedim. Bu ilandan bahsedilen sonuç çıkmaz dedim.

Herkesin çalışma şartları aynı değil. Kurs dönemi olur, gece 10 da çıkman gerekir ve buna eşini 12 saat fabrikada çalıştırmak istemeyen, sürücü kursunda da kalsın istemeyen birisi karşı çıkabilir.

Tam tersi bekar aldığın, 5 yıl emek verdiğin birisi evlenip istifa de edebilir.

Adam 3 kez evli çalıştırmıştır, bu kez de bekar çalıştırayım der. Yani bulunduğun bölgeye, yaşadığın tecrübeye göre anlık tercihlerin değişebilir. Elemana iş öğretmek de bir maliyet. Girdiğin bu maliyeti uzun süre kullanabilmek adına kendine göre deneyimlediklerinden yararlanırsın. 1 kez yanılmışsındır, ikinciyi de diğerini deneyeyim dersin.

Bu bakış açısıyla bekar, seyahat engeli olmayan, prezentabl birisini arayanın vay haline. Yatacak yeri yok. Fakat ne hikmetse bu tarz ilanlar çok.

Siz telefonla arayıp kursa ulaşamayan birisi olarak yazıyorsunuz, ben 2 yıl kurs ortaklığı yapmış birisi olarak yazıyorum.

Yazımda anlaşılır olması için örnekler verdim. Başörtülü veya değil konusu da buna dahil. Benim görüşümün bu olduğundan veya olmadığından bahsetmedim.

Her karşı düşünceye saçma diyecekseniz konu açmayın, yorum yapılmasın. Söylediklerime de saçma diyecekseniz, yazarak zor oluyor telefon numaramı iletebilirim veya siz iletirseniz yarın gün içerisinde telefonda görüşürsek birbirimizi daha iyi anlarız.

Son olarak ekliyorum. Umarım elemana hakkını verecek, yasal çalışma sürelerine riayet edebilecek bir patrondur. Allah herkesi böyle insanlarla, en güzel çalışma şartlarıyla iş nasip etsin.

ekleme: Sürücü kursu sekreterliği için zor değil demişsiniz bir önceki mesajınızda. Görüşmek isterseniz standartta sürücü kursu sekreterlerinin neler yapıyor olduğundan da bahsedebilirim. Zor bir iştir ve bana göre ederi asgari ücret kesinlikle değildir.
aynen katılıyorum, toplumdaki linç psikolojisine güzel bir örnek olarak da bu konu burada kalsın