Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısaca kendimden bahsedeyim.
19 yaşındayım 2 sene oldu okulu bırakalı.
Elektrik bölüm okuyordum. Hoca ile kavga ettiğim için ilk sene bırakacağım dedi annem şöyle böyle yerlerde görüm bırakmasam dedi. Bıraktı ilk sene sonra ikinci sene geldim yine aynısı dedi. Ben okul değiştirme çalıştım olmadı hiç bir yer bölüm de olmadı böyle bir bahtsız insanım. Olsa bile en kötüsü uyuşturucu sigara olan okul oldu. Gidemedim sonrası yine kaldım atıldım. Şuan açık lisede okuyorum işlerim devam ediyorum.
1 sene zor şartlar altında amele gibi lokantalarda komi olarak 35₺ günlüğü çalıştım. Hayatın hep sillesini yedim. Sonra pandemi girdi araya sosyal medya işi hep yapıyordum okul zamanında yapıyordum. Çerkes Cengiz barış mumcu gibi büyük fenomenler ile çalıştık. Sonra pandemi girdi araya sosyal işlere iyice yoğunlaştım. Sonra başıma ne gelsin şikayet edildim vergi vermiyor diye ceza alıp almayacağım. Daha belli değil şirket açtım. Bir şekilde devam etmeye çalışıyorum. Sonra benimle uğraşan bir çok kişi var fake numaradan arayan mı dersin. 150.000₺ adıma sigorta poliçesi kesen mi dersin tehtitler'de tehtiler. Sonra başıma taciz olayı geldi iyice etkilendim. Kendime site açtım bir ortağım ile paket satış sitesi olarak adsreklam r10 bilirsiniz ondan mağdur olduk sonra 2-3 üye yine dolandırdı. Ads'den soğudum. Seocu arama çıktım seocu buldum 1 adet ödeme yaptım adam yaptığı seo çalışması dalga geçer gibi baştan sona herşey çalıntı. Buyur burdan yak ben anlamıyorum neden herşeyim tersine gidiyor. Ne yapsam projelerim hep hevesim kursağımda kalıyor. Küçük yaşlarda büyük işler yapmaya çalıştık ama bilmiyorum ne olacak sonumuz. Çok iyi olacağını düşünmüyorum genç yasimda bunlar başıma geliyor. Köy işleri ve anlatmadım bir çok şey. Dedemi kaybettim babam gibi sevdiğim. Kız arkadaşım beni aldatması daha neler neler. Ne zaman kendimi bir yere çeksem bir şeyler yoluna giriyor bir şeyler yapınca tam tersi oluyor. Bekduvalı gibiyim yanlış yazmış olabilirim bazı kelimleri kusura bakmayın. İyi geceler dilerim herkese.
Beni yanlış anlama Enes kardeşim ama peki hiç düşündün mü bunca şey neden seni buluyor. Misal 12 yıla yakın bir süredir bu forumdayım kimse rahatsız etmedi ya da farklı numaralardan arayan eden olmadı. Acaba yaptıkların vs buna neden olmuş olabilir mi? Öncelikle bunu bir düşün burada binlerce üye var böyle garip şeyler neden beni buldu ben nereden yanlış yaptım de mesela. Onun dışında da burada da birkaç denk geldiğim konunda da şu kız arkadaş meselesine çok takılmışsın takılma yok ya öyle değil desen bile bu yaşlarda görüşmek vs aşık olmak değildir unutamıyorum yanıyorum ölüyorum bitiyorum düşüncesi tamamen senin kafanda kurduğun bir şey. Aksi olsa kız terkedip gitmezdi erken kurtulduğun için şükret. İş konusunda hepimizin tökezlediği durumlar oluyor ilk işlerinde hayatını idame ettirebilecek parayı kazanan görmedim ben çevremde. Ölüme de zaten çare yok bunun hiç saymıyorum da. Özetle ben neden bu kadar şanssızım diye cevap aramak yerine ne yaptım da böyle oldu diyerek iğneyi önce bi kendine batır sonra da ya Allah bismillah diyerek kendine yeni bir yol çiz. Adın çok fazla mimlendi nedense bu forumda bana kalsa yönetim ile konuşup kimsenin sen olduğunu bilmediği yeni bir üyelik aç bunu da kapattır çünkü ciddi şekilde seni antipatik bulup üzerine gelmeye çalışan çok kişi görüyorum. Bir de son olarak hayatındaki her adımı her kilometre taşını (sevgilim beni aldattı, bugün şu işi yaptım ama böyle oldu vs) forumda paylaşma sorunlu bir insan imajı çiziyorsun ve kimse de böyle bir imajı olan kişiye iş vermek istemez.

Bu dediklerimi yanlış anlama belki kızacaksın belki üzüleceksin yazdıklarıma ama yaklaşık 10 yaştan fazla var aramızda bri abin olarak naçizane tavsiyelerim bunlar.