denizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1 reseller ve 3 hosting hesabımn ssüresi dolduktan sonra uzatmadım ve iptal oldu. 1 tane premium hostingim var orda o da dolmak üzere onuda uzatmayacağım. 1 adet resellerim kaldı o kalacak sadece. Fiyatlar aşırı derecede uçtu. Bu firmanın sunduğu hizmete değer veya değmez, cpanel fiyat politikasından dolayı veya değil. Bazı firmalar cpanel hizmeti sunup daha uyguna hizmet verebiliyorlar. Bu insanı bi düşündürmüyor değil. Hayırlısı tabi herkes bütçesi dahilinde istediği firmadan alabilir. Host şirketleride istediği fiyattan hizmet verebilir. Ben şahsen şu cpanel fiyat politikası değişmeden önce tek geçerdim guzelhostu ama şimdi malesef.
cPanel'in fiyat politikası tabi ki tüm firmaları etkiledi. cPanel'i daha ucuz sunan firmalar nasıl sunuyorlar onu da anlayamadım pek fakat ters proxy kullanan çok diyorlar test etmedim. Zaten öyle yerler ile de çalışmam hiçbir zaman. Güzel host iyiydi yıllardır çalıştım fakat politikaları gereği bende farklı bir yer ile devam edeceğim.

thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diğer paneller fazla para vermemek için direct geçiyor ama cpanelden daha beter istersen geç sonra üzülürsün.
cPanel mevzusu patladığından beri Directadmin ile farklı bir sunucudayım hiç sorun yaşamadım. Baya da uzun bir zaman oldu.

ShaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Burti;net'e şans verebilirsiniz
2 adet reseller hizmetlerini kullanıyorum, teşekkür ederim.