14 yasımda üvey babamı kaybettim. annem üvey babam öldükten snra beni bırakıp gitti. calısmak zorunda kaldım ve gidecek yerim olmadıgı için okulu bırakıp internet cafede haftalık 20 tl ile calısıyordum. 18 yasıma kadar haftalık 20 tl ile günde 12 saatten fazla calıstım. gidecek yerim olmadı için cafede sandalyeleri birleştirip yıllarca sanadalyede yatıp kalktım . tuvalette dus alıyordum. sadece bir insan sıgacak kadar bir tuvalette. ama yılmadım bu süre zarfında tüm bos vakitlerimde internetten seo ve wordpress dersleri alıyordum. 18 yasıma geldm ve bir banka hesabı actırdım. ilk işimide 18 yasımda aldıktan sonra çevremdekilere ucuz siteler yapıp referanslar kazandım. öyle böyle derken kendimi geliştirdim. 24 yasıma geldiğimde aylık 5 bin ve üzeri geliri olan biri oldum. daha sonra bir kızla tanıstım interntten. bilen bilir camfrog die bir yazılımdan. ondan sonra evlenmeya karar verdik 1 yıl sadece kamerada görüştükten sonra düğünüdür nikjahıdır evidir ev eşyasıdır nişanı kınasıdır derken koskoca yüklern altından tek basıma kalktım ve sonuc 3 yıllık evliyim. evlendikten sonra kendimi daha da geliştirdimö cunku sorumluluklarım arttı haliyle dahada iyiye gittim. pes etmediğin sürece bir şekilde kendini geliştirr ve güzel sonuclakr elde edersin. önemli olan nerede oldugun değil ben nereye gideceğimdir güzel yerlere gelmen dileği ile
hatta bir dip not internet cafedeki patronumun arkadaşının internet sitesini yaparken. coşkun beyin kuzeni şafakla tanıstım tesadüfen. bana r10 üyesi olup olmadıgımı sordu tabi o zamanlar üye olmak imkansızdı davetiye gerekiyordu saolsun
@Coşkun Çetin; beyi aradı ve bir mail adresi istedi coskun bey benden bende kendisine ilettim öle böle derkende r10 ile tanışmıs oldum :=)