Hocam yazdığın süreçleri farklı şekilde bende yaşadım. Ama sonra şunu gördüm aslında benzer süreçleri herkes yaşıyor. Bu ülkede işlerinin normal gitmesini bekleme. İnan bana en ufak kağıt kürek işinde bile sıkıntı çıkıp koca işin mahvolabiliyor. Çünkü kimse işini düzgün yapmıyor buna kendimi de dahil ediyorum ben farksız değilim toplumdan. Toplum olarak kimse işini düzgün yapmayınca herkes çakal olunca ortalıkta tutan tuttuğunu s...! Ben bi akademisyene iş yapmıştım adam sonra beni tehdit etmişti senin firman yok paramı geri ver diye birde herşeyi biliyordu freelance yaptığımı vs. Kısaca ülke kötü günlerden geçiyor zaten kötüydü daha kötü artık. İnsanlar kötü arkadaşım kötüyüz yani çoğumuz kötü bende kötüyüm. Sana tavsiyem o videolarda izlediğin yok yılma motivasyon vs vs salla bunları bunlar bizim ülkede işe yaramıyor. Beneim bigg projem çalındı ya bu ülkede. Eleyip sonra kopyala yapıştır yapıp sektöre girdiler. Sana tavsiyem kötüler ordusuna katıl bizim gibi moron olarak devam et hayata yoksa çekilmez bi yer burası