Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin olarak niyeti kötü denemeyecek bir ilan.

Sürücü kurslarında maalesef esnek çalışma saatleri olur. Bekarların bu esnek çalışma saatlerine uyması biraz daha zor olacağı için bekar arayabilir.

Ülkemizde üniversite sayısı / üniversite mezunu sayısı bir hayli fazla. Tercihini lise mezunu değil de lisans mezunundan yana yapıyor olması patronun kendi tercihidir. Bana göre bu iş için yanlış ama dediğim gibi tercih meselesi.

Başörtülü birisi çalıştırmak istiyordur veya tam tersi. İş görüşmesine davet etmeden önce fotoğraf görmek isteyebilir.

Güler yüz olmazsa olmaz. Bir yere giriyorum, sanki bana sorduğum soruları cevaplarken lütuf ediyor gibi davranıyor. Muhtemelen kayıt görüşmelerini yapacağı için güler yüzlü, prezentabl birisini istiyor.

Velhasıl başlık fazla olmuş. Niyet iyidir veya kötüdür bu ilandan bir kanıya varılmaz. Umarım personeline olması gereken gözle bakan, hak ettiği ücreti ödeyen birisidir.
Hocam siz de çok yanlış bakıyorsunuz bence.
Şimdi sürücü kursları çok esnek saatlari olur diyorsunuz ama hiçbir sürücü kursuna 8-9 dan sonra telefon ile ulaşamazsınız hastalıktan önce den kastediyorum. Evlilerin bu saatlere uyması zor olabilir demek istediniz galiba ki bu da çok yanlış bir düşünce. Evli olup fabrikada 12 saat çalışan evli kadınlar var çok yanlış bir düşünce bu. Çok çok.

2. Cevabınız üniversite mezunu cok o yüzden lisans arıyor demişsiniz. Bu ise lisans oldukça fazla tabi. Önlisans ariyabilir di bence o bile fazla. Ayrıca sürücü kurs hocasına ortaöğretim isteyip sekreterliğe lisans istemesi de saçma.

3. Başörtülü istememesi daha da saçma ? Sizin böyle düşünceniz de saçma.

byigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben absurt bir durum göremedim. evli kadınlar çok izin istiyor genellikle bu yüzden böyle yazmış olabilir. hemen altında başka sebepler aramak doğru değil bence. ben de iş veren olsam önceliğim bekarlar olur.
Sizin bu düşünceniz oldukça saçma.

Fabrika da 12 saat çalışan kadın var. Her insan ayni olmaz. Böyle düşünceyi neye vararak söyledin sen ? Böyle dusunmeyin ya valla gerek yok.