Geçmiş olsun belgenin sana imzalatılmadığını ispatlayarak hem muhtardan şikayetçi olma hakkın var hem de tüketici mahkemesi hakkın var

Benim Başıma Gelen

Türk Telekom bana iptal ettirdiğim hattım için 1670TL icra borcu yollamış. Tebligat önce PTT Yalova oradan evi bulamadığından (aynı apartmana gün içerisine bir sürü kredi kartı zarfı gelmişken) çok sayın muhtar efendiye vermiş. Bizim muhtarda saolsun makamında durmak yerine ya kahvede okeyde yada eş dostla sahilde gezilerde yerinde duran kişi dünyadan bir haber.

Her neyse malum evrak bana gelmedi. Aradan 1 ay geçmesine rağmen itiraz hakkımı kullanmadığımdan dolayı da birgün kapı çaldı bi açtım karşımda takım elbiseli 2 adam yanlarında 4 tanede polis memuru. Adamlar durumu anlattı neden geldiklerini bende kendilerine bana elden tebligat sağlanmadı bana bilgisi gelmedi dedim adamlar saolsun sadece tutuanak tutup gittiler.Bende aynı gün Türk Telekom Yalova İl Müdürlüğü'ne gittim. Durumu anlattım imzaladığım sözleşme kopyalarını istedim. Hat iptal başvurumdan sonra personel yanlışlıkla iptal işlemini yapmayı unutmuş ha bide ayıp olmasın diye hattı hayatımda hiç gitmediğim Trabzon'a taşımış orada birisi 1,5 yıldır kullanıyor ve ödememiş faizi ile benden istiyorlar.

Buradan aldığım belgeler ile birlikte önce tüketici haklarına sonrasında evrakta sahtecilikten savcılığa gittim. Tüketici davası başladı sonrasında savcılık dosyayı kabul etti. Bu belgeleri Türk Telekom'a gönderince bana açılan icra dosyası aynı gün içerisinde kapatıldı. Tüketici mahkemesini de ben kazandım.