aydoganweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat konusu değil aslında bahsettiğim destek sistemindeki personellerin okuduğunu anlamaması veya teknik bilgisinin yetersiz olması.

Bende genel olarak memnunum sorun olan şey directadmin panel tercih etmemeleri ve destek taleplerinin anlamsız uzaması.

Kişisel telefonla değilde gece saatlerinde canlı olarak çok destek aldım bu firmadan.

Hız konusunda bende bazen sorunlar yaşıyorum.

Hayırlısı olsun hocam.

İyi yapmışsınız hocam bende bugün aynısını yaşadım ve çok sinirlendim açıkcası ama düzelirler inşallah.

Hayırlısı olsun hocam.

Cihan bey merhaba,

Uzun zamandır sizinle çalışmaktayım benim gibi yüzlerce kullanıcınız var dediklerinize katılıyorum, bir çok hosting firmasının üstünde bir kalite sunuyor olabilirsiniz fakat benim bu konuda bahsettiğim kısımlara ya siz hiç değinmemişsiniz ya da ben tam olarak sizi anlayamadım.

Personel eğitimi yok ise, personelin o tickete cevap vermesi kullanıcı yani bizim için birşey ifade etmiyor. Biz demiyoruz ki 30 dk'da destek alalım. 45 Dk olsun fakat tickete örneğin işimizi bilen birisi yanıt versin veya sorsun öğrensin pandemi de tamam bu büyük bir sorun sizi anlıyorum fakat benim bugünkü ticketimde adam okuduğunu anlayamıyor ki bana yanıt versin. Hani bana yakın bir yanıt verse onuda kabul edicem de ona yakın bir cevap değil dalga geçer gibi yanıtlamış. Başka bir personeliniz konuyu araştırmış veya bilgisi var iyi bir şekilde yanıtlamış ve olayı tamamlamış. Ben zaten ticketimde yazılımsal bir konu istemedim. Yazılımsal olarak yardımcı olmak zorunda değilsiniz fakat elinizden geleni yaptığınıza eminim.

Destek taleplerinde örneğin;

Oğuzhan Y.
Cihan N.
Fatih M.
Melih K.

gibi personellerin verdiği cevaplar sorunsuz ve tek seferde çözülen cevaplar oluyor. Her personelinizden bunu beklememiz mümkün değil elbette fakat okuduğunu anlayamayan personeli de ya çalıştırmayın ya da tam olarak öğrensin ve bizi yanıtlasın. Bu uzun vade de size de oldukça büyük zarar. Genel olarak baktığınız zaman kullanıcı sizden hızlı destek bekliyor kabul fakat 30 dk sonra gelen cevaba göre ticketin uzamasını da çok isteyen kullanıcı yoktur.

2. konu olarak da directadmin panel kötü olabilir, cpanel'in zamları yüzünden fiyat artışınıza zaten zerre söyleyecek bir lafımız yok fakat directadmin olarak kullanıcılara bir alternatif sunmanızı tavsiye ediyorum. Zaten konuda 2 konudan bahsettim birisi ticket birisi directadmin konusuydu. Ücretsiz hosting verdiğiniz makinelerde dadmin kurulu, Neden reseller olarak sunum yapmıyorsunuz. cPanel güzel olabilir de site sayısı limiti var ve bu bir çok kullanıcının işine gelmiyor. Siz kaliteli hizmet sunabilirsiniz fakat alternatif sunmadığınız için tercih edilmeme durumunuz da var. Sektörde iyi bir firmasınız kullanıcıların geri dönüşlerini lütfen değerlendiriniz.
Destek personellerinin yanıtları sürekli olarak değerlendirme altında ve takip ediliyor. Hatalar muhakkak olacaktır, insanlar yanlış anlayabilir, kimdse %100 kusursuz iş yapamıyor. Bu tip hatalar bizim personel değerlendirmelerimizle ilgili iç işler olup zaten bunların olmaması için gerekli adımları atıyoruz. Yani insan hatası olmatan %100 kusursuz olarak her şirket yanıtlıyor sanıyorsanız başka yerleri de incelemenizi öneririm.

Directadmin bizim hizmet kalitemize uygun bir panel malesef değil, bu yüzden bu panelle bir hizmet sunmak şu anda iş planımız arasında yok.