salimsevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kodlarınızı minimize ederek ilerleyebilirsiniz. Mesela Mail gönderim olayını çıkarın. print_r($POST); yaparak ekrana yazdırın bakalım gönderdiğiniz veriler geliyor mu?
Veriler geliyorsa. Mail gönderim kodlarınız da bir sorun vardır. Bunun içinde hosting firmanızdan dış smtp izni almanız gerekebilir. Hosting firmanızdan hostinginizde çalışan örnek phpmailer kodlarını alabilirsiniz. Onun dışında gördüğüm $mesaj değişkeni içerisinde $mesaj değiskeni kullanmışsınız burada bir problem çıkarır mı bilemedim ona bakabilirsiniz.
Merhaba hocam, önerilerinizi zaten yaptım. İlk baktığım şey formdan değer geliyor muydu . Değerleri alabiliyorum. Mail gönderim kodunda sorun var bunu ben kabulleniyorum. Yaklaşık 10 farklı kişinin mail yapısını aldım. Hiç biri çare etmedi. Mesaj değişkeni olayı o yüzden gözümden kaçmış olabilir, düzeltip deneyeceğim şimdi fakat sanmıyorum bundan kaynaklı olacağını. Mesaj boş bile olsa gönderim yapması lazım hadi gönderim yapmadı diyelim hata mesajı vermesi lazım. Yine de düzelteceğim o kısmı. Hosting firmasına ticket açtım. Onların cevabını beklerken konuyu açtım buraya ben mi gözden bir şey kaçıyorum acaba gibisinden. Aynı koda bakmaktan kör oluyor insan bazen.