RxMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göz lensi alıcısı daha çok olur. Fotoğraf makinesi de satış başı daha yüksek kâr bırakır.
Düşündürücü...
Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir seçim yapmak zorunda değilsiniz. İkisini de satmaya başlayın, hangisi daha çok satarsa ve daha çok getirisi olursa onunla devam edin.
InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisini bilmem de ikincisinde çok tutunamazsijiz sanirim hocam. Rakipler sizinle daha iyi mucadele eder
ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ikisini birden eklerdim kategoriye ayırıp.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fotoğraf makinas1ı idealdir
çünkü sağlık için olan şeylerin ticareti çok zor makina lensinin akarı yok kokarı yok 6 ayda bir bozuluyor zaten satışı daha iyi olur
Legend01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsı fikrim turkiyedeki lenslerin kısa ömrü var o yüzden tüketicisi çok fazla o yüzden göz lensi
GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göz lensi sitesi kurduğunuz zaman tabi ki müşteri havuzunuz daha geniş olabilir , fakat fotoğraf lensleri için güzel bir site yapıp doğru noktada insanlara değinirseniz en önemlisi kaliteli dostlar sonrasında paralar kazanabilirsiniz
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
foto lens olmalı. göz çizdirme işlemi olunca lens e gerek kalmıyor ama foto lens her zaman olacak gibi
ryildirim1071 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence gözde rakip daha azdır ama iyi araştırmak lazım tabi. Bu arada anketli açsaydınız keşke konuyu.
Om89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dereceli şeffaf lens sitesi daha iyi olur hocam. artık foto makinalarının yerini telefonlar aldı
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

göz için lens düşündüm sizlerden aldığım geri dönüşlerle.

https://www.ucuzlens.com/index.html