Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kelime araştırma yapmaktan ..... insana ne yazsam boş. Arayan belasınıda bulur, mevlasına sen dert etme bunları.

Armut piş ağzıma düş yapmaya ne kadar çok alışmışsın sen.

Siz yapamıyorsunuz? Kimse yapamaz.
Siz beceremiyorsunuz? Kimse beceremez.

Dolar yükseldi... O alınmaz.. Bu alınmaz... Piyasada 2.5 katı fiyatına çıktı her şey.. Yapmayın batarsınız demeyi alışkanlık haline getirmişsiniz siz.

Ben kimseyi RİG alın madencilik yapın demiyorum ama siz paranızı çöpe atarsınız diyorsunuz. Bunu ekran kartı fiyatları yüksek diyemi söylüyorsunuz?

Gereken bilgi ve tecrübeye sahip olup, rigleriniz yanmadıktan sonra kimsenin zarar ettiği yok merak etme sen.

Zamanında coinler sepetlerde %100 lük artışa geçince sizin gibi tipler yine piyasada millete coinlerini sattırmaya çalıştılar. Sonuç? İkiye katlamaya devam etti.

İnsanlar bu devirde yüz binlerce, milyonlarca liralık rig topluyor, tesis kuruyor siz hala bu kafada devam edin.

Olayın özeti;
Herkesin kendi bilgisi, aklı var arkadaşlar. Birisi girilmez diyince geri adım atmayın. Birisi girilir diyincede ileri adım atmayın. Kendi fikirleriniz kralı siz olun kimseyede muhtaç kalmayın. Herkese iyi forumlar.
Sen nasıl bir cins insansın anlayamadım ki, ben mining yapmayı bırakalı 2018'den buraya 3 yıl oldu. Ve rig kurmayıda ozamandan beri düşünmüyorum ve kurmayacağımda. Ben bilgiyi yaz ki forumdaki arkadaşlara öncü olsun diye söyledim. Armut düş piş bişeyler söyliyorsun hala.
Ben netim kardeş senin gibi yanar döner konuşmuyorum bak yazayım.

$ yüksek
Ekran kartı bulmak zor
Elektirik pahalı.
Eth yüksek
Sabit maliyetleriniz yüksek olacak, ROİ süreniz yüksek olacak eğer ETH ROİ süreniz tamamlanmadan düşerse sorun yaşarsınız diyorum.

Bu aradada kimseye coin sattırmaya kalkışmadım neyin boşunu yaptığını anlamadımda. Bu arada coin iki kat yapması kaç yapmayı önemli değil, karını alır çıkarsın tekrar dip gördüğün yerden girersin. Al-sat cıyım ben senin dediğin manüpilasyon yapanlar kim bilmem ama milleti dinleme manüpilasyonada gelme sana tavsiyem.

Herhalde o söylediğin UCUZ KART kısmını açıklamayacaksın anladım sağol. Forumda bu işi yapcak insanlara faydalı olsun demiştim ancak sen herhalde yanlış anladın anlamayada devam et...