Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dediğim sadece ufak bir seçenek. Bu işe girenler bir zahmet piyasa araştırmasını, fiyat analizlerini yapsınlar sonra tedrikçilerle veya danışmanlarla görüşsünler. Bu sistemlere balıkla atlamayan kimseyi, kimse d@landıramaz rahat ol.

Bildiğin tedarikçileri paylaş diyorsun? Bilgilendir diyorsun İki saattir danışman diye bağırıyorum burada cevap vermek için veriyorsun sadece.

Benim söylediklerimi BOŞ eleştirmekten ziyade elinde tutulur? Ben şunu yaptım zarar ettim diye bana soru sorarsan çok güzel bilgilendirme yaparım sana rahat ol.
Ben o kadar anlatmışsın boşa düşmesin diye soruyorum verdiğin cevaba bak.
Ben Eth 2018 yılında eth mining deneyimi yaptım 370$dı, 770$ olduğunda rigimi ve ethlerimi satıp çıktım. Zararla değil karla, ancak sen burda boş yorum yapacağına şunları şunları bulurlarsa diyeceğine, ucuz yollu yönlendirdiklerini yaz hadi görelim. Ucuza yok aliexpressten yok danışmandn bulurlar değil. Şuan piyasada bul bakayım ucuza kart göreyim seni hadi...
İnsanları şuan mininge girmek için en doğru zaman gibi yorum yapıyorsun sonra arkasını boş bırakıyorsun tedarikçileri açıkla görelim seni ucuz kartları...