Yukardaki arkadaşta senin söylediğini söylemiş.
"Bunun gibi sistem riglerini kurmak isteyen kişilerin yarı kısmı, 2. El sağlam, az kullanılmış ekran kartlarını tercih ederler. Tabi bu işin püf noktalarını bilmeden bu işe atılırlarsa, 2. El aldıkları yerlerdende çok iyi kazık yiyeceklerdir. "
Diyorsun, bu yatırımı yapacak kitlenin bir kısmı mining hakkında bilgi sahibi değil bu sebepten girecekleri işte çalışacakları kişiler çok kolay yüksek fiyattan kart satabilir, ekstra giderler göstermeye çalışabilir.
Tez mez gerek yok demişsin yaz bakalım senin savunmana göre insanlarda öğrensin söylediklerini, sağlam tedarikcileri paylaş.
Aliexpressdekini TR'de kini. Kimse sana şuan ucuz kart vaad etmez sen bunu söyliyorsan söylede insanlarda bilsin.
O dediğim sadece ufak bir seçenek. Bu işe girenler bir zahmet piyasa araştırmasını, fiyat analizlerini yapsınlar sonra tedrikçilerle veya danışmanlarla görüşsünler. Bu sistemlere balıkla atlamayan kimseyi, kimse d@landıramaz rahat ol.
Bildiğin tedarikçileri paylaş diyorsun? Bilgilendir diyorsun

İki saattir danışman diye bağırıyorum burada cevap vermek için veriyorsun sadece.
Benim söylediklerimi BOŞ eleştirmekten ziyade elinde tutulur? Ben şunu yaptım zarar ettim diye bana soru sorarsan çok güzel bilgilendirme yaparım sana rahat ol.