mrb hocam ben kamera ve kayıt cihazı istiyorum. daha önce 3 kamera aldım işimizi görmedi. gündüz okuduğumuz plakayı gece karanlığında farların yansımasından dolayı okuyamadık. o yüzden söktük cihazları onun için tekrar alıp kuracağım. kurulum hakkında sıkıntım yok. dediğim gibi bana ürünler lazım hocam.
Dediğiniz de haklısınız hocam normal kamera alırsanız gündüz aydınlıkta plakayı görebilirsiniz ama gece moduna geçince kendi üzerindeki ledleri yakıyor plaka arka kısmı beyaz olduğu icin parlama yapar okumaz. Mesela arkaplanı siyah renkli olan yanı kurumlara ait araçların plakalarını okur ama normal araçlar da sorun çıkar beyaz arkaplandan, bu is icin özel geliştirilmiş sizinde konu başlığında yazdığınız gibi plaka tanıma sistemi icin geliştirilmiş kameralar var daha önce bende kullandım hatta yazılımı da var bu şekilde plakanın fotoğrafını cekiyor sonra o fotoğraftaki her şeyi text şeklinde log olarak tutuyor gün ve saat bilgisi ile birlikte. Haikon veya dahua marka ürünleri öneririm hocam piyasadaki çoğu üründen kalitelidir uzun süre gider.