Merhaba, daha önce bu hususta bir konu açtım fakat yeterli sonuca ulaşamadım. lütfen bu işten anlayan ve bu işi yapan arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim. şimdi sorunumu tazeliyorum müsadenizle...
resimde görüldüğü yer, kameranın (1) yazılı olan yerinde direk var oraya kamera takılacak, kayıt cihazıda hemen yandaki eve kuracam. Görüldüğü gibi yolda hemen yanından geçiyor zaten, benim oraya gece geçen araçların plakasını görebilecek kamaraya ihtiyacım var. aynı işlem köyün diğer girişindede olacak. yani 2 kayıt cihazı 2 kamera. sizden bu konuda destek istiyorum. ister satıcı ister tecrübesi olanlardan lütfen yardım edin. aramızda bu ürünlerden satan varsa lütfen özelden yazsın. satın alacağım. yoksada satın alabileceğim bir yer önersin. şimdiden destek olacak arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Not: uzaktan izleme vs önemli değil istemiyorum. yani sadece kayıt alması yeterli normal kayıt cihazları gibi. mesela bir hırsızlık olayı oldu hangi araçlar geçti, geriye dönük izleme, işte bunun için tüm çabam.