refalert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 yillik hosting aldim, halen kullaniyorum. Aldigimda ucuzdu şuan fiyatlar artmiş. Fiyat artti diye başka firma olsa farkini isterdi.. o nedenle guzel hosting iyidir.
Fiyat konusuna yapacak bir şey yok adamların elinde değil, Cpanel yaptı zammı fakat fark almaması güzel birşey tabi ki.

Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Ben Turhost denemiş ve pişman olmuş birisi olarak Guzel Hosting den memnunum, fakat son zamanlarda destek taleplerini ben açmadım ama birçok yerde gördüğüm kadarıyla çok geç cevap veriyorlarmış. R10'da birkaç konuda daha da gördüm.. Umarım kısa sürede düzeltirler. Reseller olarak kullanmıyorsanız, yani 1-2 siteniz var ise Hetzner Cloud tavsiye ederim hem server stabil çalışması hız fiyat bakımından çok iyi. Cyber yada Plesk ile kullanabiliyorsunuz.
Destek taleplerine cevapları çok geç cevap vermeye başladılar. Ayrıca okumadan yanıtlıyorlar veya yeni personeller ya bilgisiz, ya da bilgi seviyeleri yetersiz gibi.

mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orta seviye bir firma. çok daha iyi, lisanslı cpanel kullanan firma var.
Aynen.

Seckinguneri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilerseniz size hiç sorun yaşamayacağınız bir hosting firması sunabilirim. Memnun kalacağınızdan hiç şüphem yok.
Teşekkürler PM atarsanız sevinirim.

muarif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucu.al ile çalışıyoruz gayet memnunuz. Gecenin bir yarısı kişisel telefonundan arayıp destek veren müşteri temsilcileri dahi mevcut.
İnceleyeceğim çok teşekkürler.

cex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel hosting Son zamanlarda paket içeriğindeki özellikleri tam olarak vermediğini düşünüyorum bende şuan kullanıyorum bir dahaki ay farklı bir firmaya geçeceğim.
Hayırlısı olur hocam sizin içinde.

wonfe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek anlamda güzel hosting. TR de güzel hostingi geçebilecek bir firmanın kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor. Ama fiyat vurgunu kötü oldu tabi ki diğer firmalara da şans verilmeli. DirectAdmin konusuna katılmıyorum her açıdan CPanel çok daha iyi.
Fiyat vurgunu bizim için de kötü oldu fakat, directadminde stabil bir panel. cPanel'in yerini tutmaz ama cPanel'in attığı kazığa da TR'de dayanacak kullanıcı sayısı az. 25 site limitli paketler ne kadar bir araştırın lütfen.

MLP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzelhosting firmasıyla uzun yıllardır çalışıyorum gerek destek taleplerine dönüş süresi gerek sunucu performansı bakımından bir sorun ile karşılaşmadım. Fakat bütçene uymuyorsa farklı bir firmaya geçmen sağlıklı olacaktır.
Bütçeye uyup uymaması değil de alternatif sunması bizler için çok daha iyi. Ayrıca Güzel hosting bir çok firmadan da orta halli bir hizmet sunuyor. Benim konuda bahsettiğim destek taleplerini okumadan yanıtlayan personelleri var gibi.