Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
34 yaşındayım bende, iyi insanlar biriktiremedim senin gibi, gece olduğunda sabah doğduğunda tek başımaydım. Kulağıma küpe bi laf vardır arkadaşların neyse sende osundur diye. Senin yaşın altın yaş. Farkındalık yaşı, kendini kötü hissedip kapatırsan içine bakır çağı 27lerini bu çağda geçirirsin yazık edersin. Sana tavsiyem, hiç bir zorluk görmeden hiç bir iyilik alamazsın bu dünyadan. Seni rahatlatan bişeyler yap ve masaya yatır yanlışlarını doğrularını. Ve kararlarında o kadar keskin ol ki gözlerinle gör ne kadar herşeyin iyiye gittiğini. Keskin kararlar vermen lazım olan çağdasın, ve çevrenden kötüleri çıkartıp iyileri sokma zamanındasın, bunu yapabilenler yürüyor zaten. Gel istanbul'a sırtını bir ağaca yasla. Sende ona ağaç ol. Ağaç çürük çıkarsa bile üzül ama yılma o sana tecrübedir bu yaşta. Elinde altın bir bileziğin var, aç kalmazsın Evelallah. Seni çekip çevirecek bir eş dost illaki çıkar karşına bu İstanbul'da. Beş kapı çalarsın on kapı çalarsın ama çalmaya devam et , kovala. Yaptığın edindiğin bağlantılar iyi veya kötü çıksa bile seni bir şekilde bir adım ileriye götürecektir unutma. Bu arada paylaştığın fotoyu yeni okudum, dediğim şeylerin ortalaması o da. Sen bi çıkar kafanı Ordu'dan. Herkese güvenme ama elinden geleni gel buraya yap.