Hocam son 4 senedir bir çok sektöre girdim xxx.xxx haneli paralar kazandım ama bazen ortağım parayı aldı kaçtı bazen yanlış kişilerle çalıştım. Bir çok sektöre girdim, ben girdiğim gibi yıllardır ekmek dönen sektörler durdu bu ne şans arkadaş dedim. Sizden çok farklı durumda değilim kişisel olarak ancak hiç bir zaman mücadele ve çabalamaktan vazgeçmedim çünkü emek verirsen ancak gerçekten başarıyı elde edersin ( Ekstrem şansın yoksa) . Unutma her şey olacağı en güzel zamanda olur ancak o zamanı kenara geçip oturarak bekleyemeyiz başarı peşinde koşmalı,kovalamalı ve savaşmalıyız. Sürekli aynı sektörlerde çakılı kalma farklı şeyler de dene çünkü insanoğlu çok alakasız sektörlerden çok büyük paralar kazanabiliyor. Her zaman başarısızlık olarak gördüğümüz şeylerden pay çıkarmalı bardağa her zaman dolu tarafından bakıp tecrübe kazanmalıyız, ancak böyle büyük ve başarılı bir insan olunur. Unutma Amazon bir garaj'da kuruldu ve Amazon'un bu noktalara gelebileceğine Jeff Bezos dışında başka birisinin inandığını asla düşünmüyorum. Bol şans