Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takipteyiz. Adsense olduğunu sanmıyorum.
uAntalya07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1 takipdeyiz merak halindeyiz hocam bilgilendirin
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazartesi firma açayım en iyisi
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aboooovvv. 200 tl için çağırdılarsa bize silivri yolu göründü!...
AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka bir şekilde hesabınıza para girişi oldu mu olduysa eğer geçmiş olsun olmadıysa da birisi sizi şikayet etmiştir yine her türlü incelemeye alınacaksınız yine de geçmiş olsun
Yani tabiki hesaplarıma para giriş çıkışı oluyor ama hepsi tanıdık kişiler abimdir arkadaşımdır en fazlası. r10dan bişey alırsam onların vardır. yani en büyük transferim 5000 tldir oda abime.

Ads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GİB Bankalardan Google irlandadan ödeme almış banka hesap hareketi olan kişileri filtreleyip yazıyor bu cezaları.
Google Tr'ydi hocam.

Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Ben de kanıtım olmasa da aynı düşüncede olduğumdan yorum yapmak istedim.

Şimdi Adsense için filtreleme yapıyorlar. Adsense'den ödeme alan tüm hesaplar önlerine geliyor. Atıyorum 1 milyon kişi hesaba çekiliyor. Burada sadece arkadaşın rakamının düşük olması şaşırttı beni.

2 gün sonra bitcoin konusunda gelir vergisi almak istediklerinde kaç tane firma varsa onlardan ödeme alanları filtreleyecekler. 2 milyon kişilik liste önlerinde.

Ama Ahmet'e iş yapıp ödeme alan Mehmet'in;

1- Üsttekine benzer bir filtrelemeye girmesi
2- Şikayet edilmesi
3- Hesabında çok yüksek hareket olması ( benim aklıma gelenler bunlar) gerekecek.

Bunları karşılayan sayısının azlığı da en azından şimdilik çağrılma ihtimalini azaltıyor.

Konu takip.
sakarya18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alıntılayarak bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede muhasebeciler hani arızi kazanç, yıllık 40bin vs. adam bir kere 200tl almış ee...
eSir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminim baska birisine para transferi yaparken o kiside illegal yollardan aklandi kesin para transferlerini sorar.
Böyle birşey olacağını düşünmüyorum ama pazartesi öğreneceğiz hocam.

Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebligatlar Hazine Bakanlığından gelmiyor, direk sizi inceleyen vergi dairesinden geliyor.

Sizin durum başka olabilir.
Hazine ve Maliye Bakanlığı yazıyor.

erbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazine bakanlığı mı vergi dairesi mi ?
Bir iş yeriniz var mıydı ya da sigortalı çalışıyor muydunuz işlerinde girdi çıktı yapanları çağırlıdığını duymuştum...

Araba alış verişi ya da ev satışı yapıldı mı?

Memur iseniz yıllık mal bildirimi unutmuş olabilir misiniz?

En son şikayet edilmişsinizdir biliyorsunuz şikayetler moda oldu çünkü karşınızdaki vergi kaçırmışsa ve ceza alırsa belirli bir yüzdesi şikayet edene ödeniyor bunu meslek edinen var...
Evet Ev aldım 2019 yılında hocam kredi ile. 5 ay öncede tofaş bir araba aldım. Başkada mal varlığım yok.

Tüm arkadaşlarımı bilgilendireceğim herkesi alıntılayarak.