suhamete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı cevabınız için teşekkürler ancak cidden biraz havada kaldı konu. Evet site içi faktörlerin hepsini iyileştirsek bayi hosting de kafi gelir diye bir argüman çıkıyor dediğinizden. Bu konu zaten evet gündemimde. Her sitenin kendi içindeki kaynak dosyaları açılışını baltalamakta. SEO uzmanı olarak da bunlara hakimim. Fakat bayi hosting vs bulut sunucu/VPS diyecek kadar bir fark oluşturmayacağını iddaa ediyorsanız son bir kez daha bunu netleştirmek için düşündüğünüzü sandığım şeyi vurgulayayım istedim. Bu mudur hocam?

Site içi faktörleri en iyi yaptığımızı varsaydığımız senaryoda ise odeaweb bayisini kullanmakta olduğunuzu da söylediğiniz için teşekkürler.

Son olarak ucu açık kalmasın diye bunu da netleştireyim. Sunucular sürekli patlıyor mu hocam ya Yani bunun bir stabilitesi yok mudur? Ya da aylık satılan 50, 75 TL gibi SLA paketleri dediğim gibi göz boyama mıdır? Sunucu uçar ve o mesuliyet altında eziliyor mu her bilmeyen Çünkü dediklerinizden bu netice de çıkıyor ama net ifade etmediniz diye ben üstüne basayım istiyorum. Biz SSH vs. bilmeyenler bayiye mi tabiiyiz hep?

Yorumunuz için teşekkürler. Hetzner'de bayi mi VPS mi kullanıyorsunuz? Kurulum tarafında tek seferlik veya aylık rutin hizmet veriyorlar mı? Yoksa sunucu yönetimi vs. bilmeniz şart diyor musunuz?

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Ekstradan sorulara vereceğiniz cevap varsa bilmek isterim. Ayrıca kullandığınız hizmetler nedir acaba Hetzner veya Alastyr'de?
Hocam @CliaWeb; gibi bilgili hocamız size daha iyi cevap verecektir.
Yine diyorum sunucu bilginiz yoksa, almayın.
Alıyorsanız yedekleri vs komple ayarlayın ona göre devam edin.
@Elazığlı168; hocamız da.sunucu konusunda bilgilidir.