Metroya bindim kimse sosyal mesafeye uymuyordu. Bende arkadaşım ile yan yana oturdum. Yanımda bir tane kadın vardı. Normal şekilde bacağım biraz ayrık oturuyordum. Çok yaylanarak değil dik şekilde. Sonra kadın eli ile omzuma dokundu biraz yüksek sesle bacağını topla diye bana bağırdı. Olay aksine karşımda bacağını ayırmış amcalar karşımda bacak bacak üstüne adamlar hiç bir şey demeyip bana demesi çok zoruma gitti. Özellikle'de bacağım kadın deymesin diye arkadaşıma doğru yaslandim boyum 1.86 civarı 87 kiloyum yapı olarak iri olduğum için bacağım kapatsam bile bir yerden sonra açılıyor. Kadın öyle diyince bende abla neyden rahatsız oldun anlayamadım dedim. Sinirli bir şekilde bacağını topla rahatsız oluyoruz biz bayanlar dedi. Tek benden neden rahatsız oluyorsun abla dedim herkes böyle oturuyor dedim. Sonra kendisi herkese derim felan dedi.
Karşımda bir tane lavuk'da ordan bağırarak kadını rahatsız etme diye bağırdı bana sonra bende kadın rahatsız olup olmadığını ilk önce sor ondan sonra bağır dedim. Sonra kadın ben uyardım herhangi bir rahatsız etmedi diyince sustu lavuk. Sonra inince koluma girdi senlen görüşcez tarzında bir laf yaptı bende kolumu tutunca eline vurdum görüşelim abi veya bilader dedim sinirli bir şekilde. Sonra kadın yanıma geldi kısaca konuştuk özürumu diledim yanlışım olduysa kusura bakmayın dedim benimde 2 ablam var anlıyorum sizi dedim ama ben 19 yaşında bir gencim dedim öyle omzuma dokunarak onca kişi içinde beni incitmeniz zoruma gitti dedim karşımda herkes yaylanarak otururken gelip bana laf etmeleri. Çok zoruma gitti ama o bana bağıran herif abla ile konuşurken tüydü. Arkadaşım da anladı zaten kadın korumak değil amacı işte başka bir şeydi bizde anlasinca bir anda tüydü. Keşke o zaman karşıma geçip bagirsaydi çok zoruma gitti. Onca insan içinde ben bir kadın bunu yapsam linç yerim bir kadın bana yapması ülkemiz'de ne kadar normal. Kadın annem yaşında tavsiye verebilir ama dokunarak değil de seslenerek normal şekilde anlatabilir. O adam keşke ordan kacmasaydi da o zaman işte ne olursa olsun konuşurduk karaktersiz erkekler taciz edilen bayanlar için hiç bir şey yapmazlar. Normal şekilde konuşunca kadın rahatsız etme diye bağırırlar. İçimi dökmek istedim sadece.