İNSTAGRAMDA MİLYONLARCA TAKİPÇİYE ULAŞMA TAKTİKLERİ 5000 TLDEN SATIYORUM

tamam sakin şaka yaptım oku hepsini yeter okuman değerli yorumunu bırakman paradan daha değerli benim için

Şuan bunu gören kişi instagramda bir sayfan yoksa yapmak istiyor ama ya büyümez boşa uğraşırım diye düşünüyorsan bunları oku 0dan başlamak isteyenler için

İnstagramda ufak 20binlik bir kitle oluştursan bile sana aylık 200tl bile olsa bırakır yani para bırakır aylık düzenli 200tl ne demek sayfa sana maaş veriyor bildiğin tabi bu minimum bir
kitle oturttuğunda binlerce onbinlerce lira kazanmak gerçekten çok kolay zaman emek bütçe gerekli ben 10 yılımı verdim kendi adıma bütçe yatırmadım 200binlik bir kitleye ulaştım güzel bir kitle maddi manevi sorunlardan ilgilenemedim sattım cidden bu işte paranız yoksa zamanınız çok gider para yatırılacak bir iş sigara içmem aç kalırım yinede sayfama haftalık 20tl bile olsa yatırım yaparım
neyse fazla uzattım konuya gireyim

1- SAYFA KONSEPTİ: Konseptiniz kolay içerik bulabileceğiniz veya üretebileceğiniz bir konsept olmalı örnek futbol konsepti bitmez ama bir dizinin filmin fan hesabını açarsanız sayfanın ömrü fazla
olmaz hem içerik bulurken sıkılmayacağınız hemde kolay bulabileceğiniz bir konsept seçin
konsept önerileri sadece öneri daha fazlası yüzlercesini yapabilirsiniz: mizah,spor,bilim
Çok kitleye ulaşabileceğiniz bir konsept seçin evrensel olursa daha iyi olur örnek futbol evrenseldir tüm dünyadan kitle çekersiniz online oyunlarda evrenseldir örnek pubg ama fazla kitle çekemezsiniz
neden herkesin bildiği birşey değil herkes bilmeli futbolu bilmeyen mi var bunlar örnek fazla fazlası var

2-Kullanıcı adı ve isim: Kullanıcı adınız akılda kalıcı ve düzgün olursa daha çok kişinin aklında kalır örnek sayfayı büyüttünüz kullanıcı adı s9nema1312 kimin aklında kalır sinemadünyamiz akılda kalıcı
isim ile kullanıcı adı bağlantılı olmalı benim sayfamın adı Yılmaz Dursun kullanıcı adı yilmazdursunlive bir bağlantı olmalı dağlar kadar fark olmamalı

3- Kitle çekme: ilk başta instafly gibi programlarla takipe takip yapın 1-2binlik bir kitleyi yakalayana kadar bunu yapın günlük fazla içerik atmayın başta 3 story sabah 7 öğlen 5 akşam 8 post öğlen 5 akşam 8 ideal bi sayfa otursun yorumlarda # kullanın 3-5 adet oradan da erişim etkileşim gelsin

4- Reels: Kesinlikle hesabınızda hergün reels paylaşın gerekirse tüm içerikler reels olsun keşfet oranı şuan en yüksek reels videoları çok güzel etkileşim yakalarsınız yeni hesapların keşfete düşmeme ihtimali yok düzenli içerik atınca keşfet direk açık reels ile

5- 1-2bin takipçiye ulaştınız keşfete düşüyorsunuz az çok beğeni geliyor içeriklerinizi birer birer arttırın bol bol story günlük 3-5 arası reels atın haftalık düzenli olarak çekilişlere sponsor olup takipçi attırın 5k 5k 10k 10k 20k 20k eğer güzel bütçeniz varsa reklam vermek daha iyi ama çekiliş garibanın dostu

6- bot asla basmayın ama postlarınıza panellerden beğeni atabilirsiniz keşfete düşürüyor diyor çok kişi ne kadar doğru bilemem yalan olmasın

Şuan tiktok çok aktif farketmez gerçi tüm sosyal ağlarda olun 1 yere ayak izinizi bırakmayın her yere bırakın yayılmak herzaman iyidir

çok uzun oldu boş bi konumu işinize yararmı bilmiyorum emeği geçen kendime teşekkürler iyi forumlar

1. konu https://www.r10.net/instagram-ticari...post1079419196