arkadaşlar superonlinedan 24 ay taahhütlü tablet kampanyalı internet kullanıyorum. 13.aya geldım ve hukuki olarak sonlandırıp çıkan faturayı btk yollayıp ödememe şansım var fakat işin içinde tablet olduğu için kafam karıştı. sözleşmede ise böyle bir madde var. bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik kullanılan ücretsiz ve / veya indirimli servislerin toplam bedeli (varsa tüm vergiler dahil 300 TL kurulum bedeli, 120 TL aktivasyon ücreti, kampanya yararlanılan 24 aydan taahhütlü fiyat ile tarife fiyatı arasındaki indirim miktarının yararlanılan sayısı kadar bedeli , kampanya kapsamındaki cihaza göre tabletin rayiç bedeli (tabletin tüm vergiler dahil fiyatı 499TL) ile işbu kampanya kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel iptal bedeli olarak faturayatılır .
Valla hocam pek bir şey anlamadım bilen biri çıkar yardım eder inşallah. Belki bir avukat tanıdığınız varsa daha rahat halldersiniz. Kolay gelsin size