Teşekkürler öneriniz için. Şu an sanal sunucu hizmeti mi almaktasınız yoksa hosting/bayi hosting mi?
Burada işte evet bir dar boğaza giriyorum. O zaman bana çok hızlı bir bayi önerebilir misiniz? Maalesef evet çok fazla bilgim yok. Burada da ek hizmet alınabiliyor biliyorsunuzdur, sunucu yönetimi, bakımı vs. gibi işlemler biraz göz boyama mı yoksa işe yarıyorlar ama ek masraf diye mi tavsiye etmiyorsunuz?
hocam ek masraftan ziyade, sunucu bilginiz yoksa almayın

şimdi size hosting firması bir kere kurar paneli öyle teslim eder. bundan sonra ki tüm mesuliyet kullanıcıya aittir. Bir sunucu optimizasyonu bile r10 da 200-250 tl civarında. şimdi siz aldınız diyelim sunucu. hangi paneli kuracaksınız? plesk trial? akabinde sunucu yönetimi hakkında bilgi sahibi olduktan sonra sunucu almanızı tavsiye ederim. size şimdi çok hızlı bir reseller söylemem saçma olur. bir sitenin hızlı olmasında ki en temel etken örneğin: wordpress kullanıyorsa x sitesi, optimizasyonu yapıldıysa zaten hızlı olacaktır.
ben odeaweb'den reseller kullanıyorum, firmayı övmek gibi olmasın fakat memnunum. siteler Cloucfareye bağlı tabii.