Sen bana seviye öğretecek yaşta değilsin.
Sana psikolojik yardım almanı öneririm.
Eğer ciddi şekilde küfreden bir insanın öldürülmesi gerektiğine inanıyorsan bu hastalıklı bir düşünce şeklidir.
Çünkü başka birisi de asıl ufak tefek nedenlerle insanların öldürülmesi gerektiğini iddia edenler öldürülmelidir diyerek seni hedefe koyabilir.
Sen kimin ne için ölmesi gerektiğine karar verecek bilgi birikime sahip bu konularda fikir yürütecek kapasitede bir adam değilsin.
Bu kadar hukuk okumuş insan bilmiyor herhalde senin gibi orman kanunu uygulamayı...
İnsan hayatı kıymetlidir.
İnsan hayatının senin büyük egondan değerli olduğunu bir gün anlarsın inşallah.
Bir insanın öldürülmesine izin verilecek tek durum meşru müdafaadır.
Yani biri seni öldürmeye açıkça kastetmediği sürece, senin tehdit etti diye, sana küfretti diye, gururun incindi diye adam öldüremezsin.
Anlıyoruz delikanlı çağlarındasın hala.
Ama sana doğruları söyleyenlere öğüt verenleri dinlemek yerine millete seviye dersi vermeye uğraşıyorsun.
Biraz laf dinlemeyi, egonu törpülemeyi ve zannettiğin kadar değerli fikirlere sahip olmadığını öğrenmen lazım.
Yolda biri bana küfrederse yapacağım en fazla karşılığında küfretmek olur.
Biri bana vurmaya kalkarsa karşığında yapacağım en fazla ona vurmak olur.
Sen orantısız dengesiz ve psikopatça fikirlere sahipsin.
Kim daha psikopattır?
Yolda sağa sola küfreden bir adam mı?
Yoksa küfredenleri keyfince öldürmeyi planlayan bir adam mı?
Tercih senin.
Bende sana psikolojik destek almanı öneriyorum. Öncelikle okuduklarını idrak edip üstüne düşünerek yazarak başlayabilirsin. Burda polemikle vakit kaybetmeyi sevmem. Ego felan yok, istediğini uydurabilirsin.
İnsan hayatı kıymetlidir felan kendine sözler uydurabilirsin. İnsan hayatı değerli olabilmesi için insan olabilmek gerekir.
Sen sana küfredene bu yaşına kadar küfür etmiş olabilirsin. O senin tercihindir, ben bu yaşıma kadar bana küfredene yumruk attım. Sen sadece sana vurana vurada bilirsin. Bende bana vurana vururm burda ayınyız. Ancak birisi seni öldürmekle tehtit ederek ve küfrederek tahrik ediyorsa bu ayrı bir noktadır.
O kadar hukuk okumuş insan dediğin Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan bir kitle. Ayrıca ben hukuk okuyanları değil, yasaları oluşturan politik kesimi yanlış buluyorum niye hukuk okuyanları söylediğinide anlamadım. Hukuk okuyanlar yasalara uyar, yasalar sorunlu.
Bu aşağıdaki örnek küfürle alakalı değil.
Amerikada birisi seni silah çekip vurmaya veya benzeri teşebbüse kalkıştığında sen onu vurursan sen haklı bulunursun.
Türkiye'de birisi seni öldürecekse sen ona karşılık verirsen ve ona zarar verirsen sen direk hapis yatarsın.
İstediğini savunabilirsin ama Türkiye sınırları içerisinde yasalar doğru değil. Bunun sonucunuda çok çeken insan var sen uyarsın, insanlar kıymetlidir şöyledir, böyledir der yok küfredene küfrederim der kabul edersin ayrı. Ben kabul etmiyorum.