Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
narcos, la casa de papel, breaking bad bunları da izledim çok güzel diziler ama aradığınız özellikte yani sürükleyici olduğunu düşünmüyorum ama yine de izleyebilrsiniz 3üde iyi diziler. Ben de yabancı dizilere yeni başladım pek izlediğim yok bu kadar
Narcos'u ve La casa de papeli izledim hocam. Breaking bad'e göz gezdireceğim. Bende 3-4 aydır iyi sardım hocam. Netflix güzelmiş Bende bi tane önereyim, "In to night" 1 sezon daha ama devamı gelecek.Türk bir abimizde oynuyor gururlandırıyor bizi. Teşekkür ederim öneriniz için.
KevinSpacey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
The 100 bitirdiyseniz , ordaki Kane rolündeki abimizin eski dizisi Lost tavsiye edebilirim. Toplam 6 sezon, ben 4 deyim.

- Breaking Bad ( Dram, Aksiyon - Hayatımda izlediğim EN İYİ dizi)
- Fringe (Bilim Kurgu- izlediğim en iyi 2. dizi)
- Stranger Things (Bilim Kurgu - Fantastik - Korku - Komedi - henüz final yapmadı)
- Under The Dome (bu öneriyi her yerde bulamazsınız, the 100 tadında)
- Dark (hayatımda izlediğim en sağlam bilim kurgu dizilerinden, beyin yakan dedikleri türün çok çok üstündedir, kafa karıştırır. Ancak finalde tüm cevapları alacağınızı bilerek izlerseniz daha rahat izlersiniz)
Dizilere teker teker bakayım derken Fringe ve Under The dome'nin de netflixte olmadığını gördüm fakat sağlam dizilere benziyor. Under The Dome ve Fringe izleyeceğim gibi gözüküyor.
Dark'a başladım fakat hocam hep aynı döngüde ilerlediği için açıkcası sıkılıp bıraktım.
Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Teker teker izleyeceğim.