bdemiraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle seviyenizi bilmenizi tavsiye ediyorum.
Bİrisi küfrediyor ve bunları bıçaklayacaksın diye konuşuyorsa öldürülmesinin gerektiğini düşünüyorum olayı ya saptırmayın ya doğru okuyun.
Sen yoldan geç ben sana küfredeyim, arkandanda uzaklaşınca bağırayım bunları bıçaklayacaksın diye gece gece bunları bıçaklamak gerek diye bağırayım. Senin gibilere şunu yapmak isterdim sadece verdiğin cevap için... Ya bir şeyi doğru okuyacaksın yada saptırmayacaksın.
Sen bana seviye öğretecek yaşta değilsin.
Sana psikolojik yardım almanı öneririm.
Eğer ciddi şekilde küfreden bir insanın öldürülmesi gerektiğine inanıyorsan bu hastalıklı bir düşünce şeklidir.
Çünkü başka birisi de asıl ufak tefek nedenlerle insanların öldürülmesi gerektiğini iddia edenler öldürülmelidir diyerek seni hedefe koyabilir.
Sen kimin ne için ölmesi gerektiğine karar verecek bilgi birikime sahip bu konularda fikir yürütecek kapasitede bir adam değilsin.
Bu kadar hukuk okumuş insan bilmiyor herhalde senin gibi orman kanunu uygulamayı...

İnsan hayatı kıymetlidir.
İnsan hayatının senin büyük egondan değerli olduğunu bir gün anlarsın inşallah.
Bir insanın öldürülmesine izin verilecek tek durum meşru müdafaadır.
Yani biri seni öldürmeye açıkça kastetmediği sürece, senin tehdit etti diye, sana küfretti diye, gururun incindi diye adam öldüremezsin.
Anlıyoruz delikanlı çağlarındasın hala.
Ama sana doğruları söyleyenlere öğüt verenleri dinlemek yerine millete seviye dersi vermeye uğraşıyorsun.
Biraz laf dinlemeyi, egonu törpülemeyi ve zannettiğin kadar değerli fikirlere sahip olmadığını öğrenmen lazım.

Yolda biri bana küfrederse yapacağım en fazla karşılığında küfretmek olur.
Biri bana vurmaya kalkarsa karşığında yapacağım en fazla ona vurmak olur.
Sen orantısız dengesiz ve psikopatça fikirlere sahipsin.
Kim daha psikopattır?
Yolda sağa sola küfreden bir adam mı?
Yoksa küfredenleri keyfince öldürmeyi planlayan bir adam mı?
Tercih senin.