Hocam sitedeki hızı çok beğendim şahane. İnternetim 10 mbps i görmediğinden ben de siteler genelde yavaş açılır, tüm sayfaları çok hızlı açıldı. Hatta birkaç sayfayı ekstradan gezdim. Tabi Türk Telekom şuanda bana fiber hızı vermediyse 😃 ki mümkün değil... O noktada tebrikler. Diğer açıdan arkadaşımızın da söylediği gibi İndex katkısı da olacağı için bence kurmalısınız.
Tesekkür ederim sevindim ^^ Çünkü 2 haftamı harcadım bu hız optimizasyonu için ve domain hosting wordpress nedir bilmiyordum bu ise girdigimde her seyi kendim izleyerek öğrenerek yaptım güzel sonuç vermesi çok rahatlattı

deneyimlerimi yazdım isterseniz
buradan okuyabilirsiniz işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Index sorunum olmadıgı icin amp eklentisini silmeye karar verdim sitem zaten 1.5 aylık falan biraz daha oturmasını beklıyorum 50 60 yazı planlayıp backlink calısması yaptıracagım sonrasında ads onayı insallah
Açıkçası ben arama sonuçlarında amp gördüğüm sitelere girmeyi tercih etmiyorum. Sizi bilemem. Ben kendi sitelerimde kullanmıyorum zengin içerikler olduğu için ve amp de zengin içerikler kısıtlandığı için...
bende bu sebepten kullanmıyordum index almam da sıkıntı yok ya silicem ugrasmıcam vazgeçtim ^^