SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
androit tvsiz cihaz mı alınır? Arkadaş yukarıda yazmış android bux al yahu ne gerek aparata para vermeye üstelik tv nin yanında bir cihaz daha bırakmak çok mantıksız.
Alacağın özellikler şu olmalı

3d li asla alma zira kanal yok olsa bile gözlükle izlemek çok kötü gereksiz anlayacağın.
Androidli olsun
İçinde güncellenebilir uygulamayı destekleyenlerden al
En az 43 inç ve üzeri olmalı
A++ en az olmalı
Hocam senin dediğin 6 bin tl uzeri tv yi kim alabilecek? Android box birtanesi arkaya TAKILAN flas bellek tarzi bisey tek fark 2 kumanda oluyor elektriği usb den alıyor, sen alanlar androidli tv 1.5 gb ramli veriliyor en yüksek hafızası bile yok yada düşük ne yapcan youtube vs gİrmekten Başka, sen tercihin ole yap senin dediğin 55 inc tv ler 5 bin tl üstünde benim dedigim tarz ile 3500 tl ancak çıkar ortaya herkes görüşünü yazar elestiremezsin memnun oldugun nasılsa yazarsın ben tv ayarlama isi yapiyorum kac aile var internetli alip lg Samsungtan para verip o kadar internete giremiyor şimdi en fazla 2 yil sonrasında zor ve özellik yok neyse arkadaşa önerimi yazdım herkes parasiyla benim bu işten kazancim yok ben düz uydu ALICILI aldım android boxumu aldim 50 inc tv + android box 2100 tl kusure geldi herhafta maçımı izliyorum, filme kadar izliyorum geçen kar yağdı internetten tv izleme indirerek istediğim kanali izledim her neyse