Merhabalar bu bir iş ilanıdır. İşe gelmenize gerek yok çalışma saati yok. Aylık 2.000₺ ücret. Tek isteğimiz fikir üretmek farklılık yaratacak insan aranıyor. Ücrete küfür etmeye gelecek kişiler için hemen açıklama yapayım işe gelecek arkadaşlar yatakda, tuvalette, dişini fırçalarken çiçeğini sularken filmini izlerken, otobüse binerken istediği her an düşünebilir. Sektörümüz estetik cerrahi bize yaratıcı fikirler verebilecek kişileri bekliyoruz. Amaç youtube kanalımıza sosyal medya kanallarımıza bir farklılık bir yaratıcılık getirmek. İnstagram story de şuan tasarımsal olarak türkiye ve globalde üstlerdeyiz. Ama insanoğlu işte belli bir noktada tükeniyor. Bu konuda farklı fikirlere ihtiyaç duyuyor. Beleşci fikri olmayan kişiler yazmasın lütfen. İşe alımı onaylayabilmek için güzel bir fikirle ön sunum yaparsanız farklı olduğunuzu kanıtlayabilirseniz her türlü anlaşabileceğimizi düşünüyorum. Herhangi bir vasıf aramıyorum sadece hayalgücü ve farklılık arıyorum. Herkese kolay gelsin. r10 d.m kutum dolacaktır yüksek ihtimal eğer dolar ise bana mail üzerinden ulaşabilirsiniz.
mail adresim: tevfikkavil@gmail.com