Tavsiye için çok teşekkür ederim fakat benim amacım hem kaymak hemde işi ticarete çevirmek snowborad almak istedim fakat en ucuzu 500 tl den başlıyor ona ayıracak bütçem yok ne yazıkkı ben bunu buldum baya bi pazarlık yaptım 200 tl den anlaştım bir arkadaşa sordum dedi kırılır o iş görmez diye ama işin ehline sormak istemiştim teşekkür ederim

)
Hocam bu attığınız hayağı kiralamak, kullanamazsınız bile. Şuanda güncel ve sıfır en ucuz alabileceğiniz kayak+bot 3bin tl civarına geliyor. Kiralama yerlerinde günlük 50-70tl civarına kiralanan kayaklar da eskimiş, yıpranmış olabilirler ama çoğu 3-5bin tl bandındaki ürünler. İkinci el temiz bir kayak almaya kalktığınızda da ortalama 1000-1500tl ayırmanız gerekiyor (ki bot numaraları normal ayakkabı gibi olmadı için ikinci elde bulmak çok zor)
Ben senede 4-5 kez kayağa giden biri olmama rağmen satın almak yerine kiralamayı tercih ediyorum. Çünkü senede 200-300tl kiralamaya veriyorum, 10 senede anca çıkartırım kayağın parasını. Ve bazen snowboard kaymak gibi değişiklikler yapabiliyorum kiraladığımda.
Ayrıca en ucuz snowboard 500e buldum demişsiniz ama inanın o da dediğim gibi kullanılacak bir ürün değildir. 200-500tl arası satılan kayak ve boardlar genelde tasarım olarak kullanmak için satılıyor. Araç üstü ya da duvara asmak için.